Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom dinsdag 3 januari

BERGEN OP ZOOM, 3 januari 2006

Vechtersbaas aangehouden in Zegge

ZEGGE: De politie heeft maandagavond een 54-jarige inwoner van Zegge aangehouden op verdenking van mishandeling van een 25-jarige inwoner van Ridderkerk. De Ridderkerker is de stiefzoon van de verdachte. De man kwam kort na 22.00 uur bij de woning van zijn moeder en stiefvader aan de Jacob van Lennepstraat verhaal halen in een relationeel conflict. Bij de man sloegen de stoppen door en hij ging zijn stiefzoon met een mes achterna. Ook kreeg de Ridderkerker een stevige klap op het achterhoofd. Een vriend van de Ridderkerker ontving eveneens een klap. De inwoner van Zegge is na verhoor maandagnacht weer op vrije voeten gesteld.

Inwoner van Dinteloord betrapt met amfetamine

OUD GASTEL: Een 20-jarige inwoner van Dinteloord is maandagnacht aangehouden in verband met bezit van hard drugs. Surveilleerde agenten troffen de man rond 01.45 uur wandelend aan op de Kruislandweg in Oud Gastel. Hij bleek bij fouillering circa tien gram amfetamine, een mes en een flink geldbedrag op zak te hebben. In eerste instantie kon hij zich ook niet legitimeren, een vriend die hem kwam ophalen, heeft het identificatiebewijs alsnog gehaald en aan de politie overgedragen. Na verhoor is de man maandagnacht weer vrijgelaten.

Auto gestolen én teruggevonden na woninginbraak Halsteren

HALSTEREN: Na een woninginbraak aan de Schubertstraat in Halsteren is maandagnacht een Toyota Avensis (67-JN-BH) gestolen. Dieven kwamen de woning binnen door een raamkozijn aan de achterkant van het huis te forceren. De woning werd doorzocht en behalve autosleutels werden ook onder andere een pc met beeldscherm en geld ontvreemd. Kort nadat de bewoner dinsdagochtend de inbraak ontdekte en meldde, vond hij zijn auto terug in de Leharstraat in Halsteren. De auto was open en de sleutels staken nog op het slot.

Zilverkleurige Mercedes in Roosendaal gestolen

ROOSENDAAL: Een 46-jarige inwoonster van Roosendaal heeft dinsdag aangifte gedaan van diefstal van haar auto, een zilverkleurige Mercedes 250 diesel (LH-TX-38). De auto stond geparkeerd aan de Dr. Mollerlaan en is volgens de aangeefster tussen maandagavond 18.30 uur en dinsdagochtend 06.00 uur gestolen.

Auteur: Andre van den Hul