Ingezonden persbericht


sweex persbericht

sweex breidt assortiment muizen verder uit

dankzij verschillende technieken levert sweex een muis voor elke behoefte

Delft, 3 januari 2006 ­ Sweex geeft haar al gevarieerde assortiment muizen een impuls met de introductie van maar liefst drie nieuwe modellen. De nieuwe muizen zijn alle drie draadloos en gebruiken verschillende technieken: inductie, laser en RF(Radio Frequency)27Mhz signaal, om uiteenlopende toepassingen voor de gebruiker mogelijk te maken.

Sweex Wireless Optical Scroll Mouse Battery Free
Eerder werd al een mini uitvoering geïntroduceerd van deze muis, die zich richtte op met name notebookgebruikers: de Mini Wireless Optical Scroll Mouse Battery Free. Sweex presenteert nu met de Wireless Optical Scroll Mouse Battery Free een regulier formaat, geschikt voor zowel notebookgebruik als op de desktop en voorzien van drie knoppen, een scroll-wieltje en een ergonomische vormgeving. Dankzij de bijgeleverde muismat, die via een USB kabel wordt verbonden aan de PC, wordt met behulp van magnetische inductie energie overgedragen naar de muis. Hierdoor behoort het opladen of `verversen' van batterijen voortaan tot het verleden. Bovenop de muismat bevindt zich een elektromagnetisch veld met een zeer lage frequentie, waardoor de muis binnen dit actieve gebied zonder uitzondering altijd klaar voor gebruik is! Bovendien is de muis zonder batterijen een echte lichtgewicht, waardoor de gebruiker met weinig moeite kan manoeuvreren. De winkeladviesprijs bedraagt 24,95 (inclusief BTW).

Sweex Wireless Rechargeable Laser Mouse
Deze nieuwe draadloze lasermuis is ideaal voor het spelen van games, vormgeven en alles wat precisie vereist. Dankzij de Agilent lasertechnologie met een resolutie van 800 DPI kan deze lasermuis nauwkeurig en snel navigeren op vrijwel elke ondergrond. Daarnaast garandeert de Class I Eye Protection een veilig gebruik en laadt de muis (voorzien van de meegeleverde oplaadbare batterijen) zichzelf eenvoudig op in het bijhorende oplaadstation annex muishouder, wat op het bureau meteen opgeruimd oogt. Door het ergonomische design voelt de muis prettig aan voor zowel links- als rechtshandigen. De winkeladviesprijs bedraagt 29,95 (inclusief BTW).

Sweex Wireless Mini Optical Mouse
Met deze draadloze optische muis in klein formaat kunnen vooral notebookgebruikers snel, nauwkeurig en met optimale bewegingsvrijheid navigeren. Dit draadloze model maakt gebruik van RF (Radio Frequency) 27Mhz technologie, functioneert met een resolutie van 800 DPI en is makkelijk aan te sluiten dankzij `Plug and Play'-technologie. De RF-ontvanger voor de draadloze muis is een zeer compacte USB dongle die op een vrije USB poort van PC of notebook kan worden aangesloten. De werkbare afstand tussen muis en dongle bedraagt maximaal 1 meter. Het handzame formaat maakt de muis eveneens geschikt voor gebruik door kinderen, maar met name de notebookgebruiker die onderweg toch vlot aan de slag wil, zal baat hebben bij de Sweex Wireless Mini Optical Mouse. De winkeladviesprijs bedraagt 14,95 (inclusief BTW).

"Sweex biedt gebruikers een brede keuze aan muizen voor uiteenlopende behoeften en denkbare toepassingen, voorzien van de allernieuwste technieken", aldus Arjan Schreuder, Manager Marketing & Communications bij Sweex.

Klik hier voor meer informatie over de Wireless Optical Scroll Mouse Battery Free (MI012). Klik hier voor meer informatie over de Wireless Rechargeable Laser Mouse (MI014). Klik hier voor meer informatie over de Wireless Mini Optical Mouse (MI015).

OVER SWEEX
Sweex (www.sweex.com) is producent van een breed assortiment betaalbare, computergerelateerde producten en heeft als visie, dat niet de technologie centraal staat, maar juist de mogelijkheden die deze technologie biedt. Sweex communiceert hierover in begrijpelijke taal. Ziet alledaagse, voor jong en oud herkenbare toepassingsmogelijkheden. Maakt ogenschijnlijk ingewikkelde, verwarrende technologie makkelijk. Onder de noemer "My Digital Life" (www.my-digital-life.net) biedt Sweex daarom een breed assortiment betaalbare en slimme producten!

MEER WETEN?
Informatie, hoge resolutie beeldmateriaal en het aanvragen van testproducten: Ivonne Fasel, PR & Communications Specialist
T 015 - 750 1754 · E ivonne@sweex.com
Of surf naar www.sweexeurope.nl, onderdeel Marketing: http://www.sweexeurope.nl/content.asp?DataID=334


---- --