Océ

#Océ-Nederland nieuws

Grafische activiteiten Universiteit Maastricht gaan over naar Océ Business Services

De Universiteit Maastricht (UM) heeft eind 2005 al haar grafische, kopieer- en printfaciliteiten uitbesteed aan Océ Business Services. Tevens gaf Océ aan dat de UM als "Lead Customer" zal gaan fungeren op het gebied van het beheersen van complexe documentstromen. Op 29 september is het contract getekend door de heer Jo Ritzen, voorzitter van het College van Bestuur van de UM, en de heer Jacques Vermeeren, Business Group Director Océ. Het betreft een langjarig contract waarbij de Designstudio, de Centrale Reproductie, drie Quick Service Punten, alsmede het beheer van meer dan 140 decentrale printmachines overgaan naar Océ. In het kader van de overname zijn 13 UM-medewerkers op 1 januari 2006 bij Océ in dienst getreden. De overige medewerkers zijn langdurig gedetacheerd bij Océ.

De heer Ritzen onderstreepte het belang van lokale samenwerking met internationale bedrijven zoals Océ. De UM hoopt op deze wijze maximaal te profiteren van wederzijdse uitwisseling van kennis en innovatie. Een goede beheersing van de documentstroom maakt deel uit van de ambitie om uit te groeien tot één van de meest vooraanstaande universiteiten in Europa.

Op zijn beurt gaf Jacques Vermeeren aan dat Océ zal investeren in ontwikkelingen die de verdere overgang van drukwerk naar on-demand printing moet bewerkstelligen. Verder zal Océ investeren in een vernieuwing van het decentrale park van multifunctionele afdrukmachines en deze optimaal integreren in de documentstroom van de UM. Nieuwe oplossingen op het gebied van software en dienstverlening zullen op de Universiteit worden geïntroduceerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Leon Maessen, Operational Manager Océ Business Service, tel: (073) 6 815 313.