Newconomy

PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Schiedam, 3 januari 2006.

RT Company verstrekt lening Veritate

RT Company NV maakt bekend dat zij op 2 januari 2006 een achtergestelde lening van 525.000 heeft verstrekt aan Veritate Company BV., middels haar 100% deelneming Newconomy Ventures BV. De achtergestelde lening zal worden aangewend voor de financiering van overnames en verdere groei van Veritate. Het voornemen tot het verstrekken van deze achtergestelde lening is in het halfjaar bericht van 2005 vermeld. Het bestuur van RT Company onderschrijft met het verstrekken van deze achtergestelde lening de grote potentie die Veritate heeft. RT Company houdt een belang van 16,1 % in Veritate middels Newcomy Ventures.

Veritate is sinds 1999 adviespartner van inmiddels meer dan honderd toonaangevende bedrijven die rendement halen uit e-CRM: Onder e-CRM verstaat Vertitate het (digitaal) aangaan, onderhouden en uitbouwen van contacten met relaties of doelgroepen. Vertitate geeft haar opdrachtgevers strategisch advies en bedenkt en ontwerpt concepten voor bijvoorbeeld email nieuwsbrieven of direct email- en sms campagnes. Daarnaast helpt Veritate bij de opbouw van mailbestanden en de analyse van acties. Het management van Veritate wordt gevormd door ervaren ondernemers, consultants en specialisten die hun sporen hebben verdiend bij verschillende multinationals op het gebied van ICT en FMCG. De oprichters van Veritate stonden eerder aan de wieg van succesvolle bedrijven als NU.NL, Netdirect en Mailmedia.

Profiel RT Company
Het beleid van de vennootschap is erop gericht om een aanmerkelijk belang in Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen te verwerven, naast de bestaande veertien participaties in niet- beursgenoteerde ondernemingen, met het doel de intrinsieke waarde van RT Company te verhogen. De geraamde investeringen van RT Company in deze aanmerkelijke belangen zullen voor 2005 en 2006 een totaal van ongeveer 8 miljoen bedragen. Bovengenoemde transactie vormt een onderdeel van deze investeringen.

Einde persbericht



Newconomy