Baxa Ltd opent ondernemingen in directe verkoop en ..........

Baxa ltd

Baxa Ltd opent ondernemingen in directe verkoop en marketing in Frankrijk en Benelux

ASCOT, Engeland, January 3 /PRNewswire/ --
Baxa Ltd kondigt de opening aan van nieuwe ondernemingen in directe verkoop en marketing in Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg. Deze ondernemingen zullen per 1 januari 2006 van start gaan. In de tien voorgaande jaren werden de producten van Baxa in deze landen voornamelijk via exclusieve distributeurs verkocht, waarbij de klantenservice en technische ondersteuning werden verzorgd door Baxa Ltd vanuit hun Europese hoofdkantoor in Ascot, Berkshire.

"Door deze veranderingen kunnen we de successen van onze distributiepartners uitbreiden en zowel onze service als onze producten verbeteren middels een betere kennis van de behoeften van onze klanten," zegt Terry Aston, Managing Director van Baxa Ltd.

De overgang naar een model voor directe verkoop bevordert de bedrijfsstrategie met betrekking tot het onderhouden van goede relaties met de klant en versterkt bovendien de aanwezigheid van Baxa Ltd in deze landen. Baxa heeft momenteel ondernemingen in directe verkoop in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland, en het bedrijf ondersteunt distributiepartners in 16 andere landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De distributie van producten over het vasteland van Europa zal worden uitgevoerd door een Europees distributiecentrum in Gent, België, waar de bestellingen van de klanten verwerkt en verzonden zullen worden.

"We werken nauw samen met onze distributeurs om de overgang, vanuit de klant gezien, naadloos te laten verlopen," meldt Brendan Parker, Baxa Ltd Sales and Marketing Director. "We verheugen ons erop de uitstekende klantenservice die voorheen werd geboden door onze distributeurs voort te zetten."

Baxa Ltd levert systemen en producten die de levering van orale vloeistoffen, steriele IV-preparaten en het mengen van parenterale oplossingen makkelijker maken voor farmaceutische ondernemingen. De producten van het bedrijf bieden oplossingen voor het verbeteren van de patiëntveiligheid, de bereidingsprocedures van geneesmiddelen en voor de verlaging van de kans op medische fouten. De onderneming in het VK is een dochteronderneming van Baxa Corporation, dat is gevestigd in Colorado.

Informatie over Baxa Corporation

Particulier bedrijf Baxa Corporation heeft dochterondernemingen in Canada, het Verenigd Koninkrijk, en beschikt over een infrastructuur voor de verkoop in Duitsland en Denemarken en distributiepartners over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u terecht op www.baxa.com.

Contactpersonen:
Stephanie Scott
Baxa Ltd: Tel +44-(0)1344-890916
E-mail: s.scott@baxa.co.uk

Maggie Chamberlin Holben, APR
Absolutely Public Relations: +1-303-984-9801 of +1-303-669-3558 E-mail: maggie@absolutelypr.com

Website: www.baxa.com