Ingezonden persbericht


Persbericht Fortis

Fortis ASR kiest voor beleggingsfondsendata van Tijd Beursmedia

Fortis heeft voor de vermelding van beleggingsfondseninformatie op haar website en de electronische orderdesk (beleggersgiro) een overeenkomst afgesloten met Tijd Beursmedia.

Het gaat onder meer om fondsen die genoteerd zijn in Luxemburg, de eigen Fortis ASR fondsen maar ook fondsen van derden. Die laatste fondsen worden aangeboden in het kader van de open architectuur, het verkopen van fondsen van concurrerende aanbieders. Daarnaast bestaat de intentie om binnen een half jaar nog eens 250 garantiefondsen toe te voegen.

"Een eigen team van analisten zorgt voor de meest complete fundamentele databanken van beleggingsfondsen voor Nederland, Belgie en Luxemburg". Aldus Mark Mortier van Tijd Beursmedia. "Voor zowel de beursgenoteerde als niet-genoteerde beleggingsfondsen leveren wij de best verrijkte en geactualiseerde data. Dit wordt bevestigd door deze keuze van Fortis ASR".


Tijd Beursmedia


Tijd Beursmedia is reeds meer dan 15 jaar actief op de markt als financiële datavendor. Voor diverse kanalen zoals print, internet, teletekst, 0900, i-mode, SMS, PDA en televisie wordt financiële informatie bestaande uit koersen, nieuws en analyses geleverd. Naast het aanleveren van onbewerkte data, levert Tijd Beursmedia een belangrijke toegevoegde waarde aan haar klanten door de gegevens in haar databanken te analyseren. Tijd Beursmedia beschikt daarbij over een eigen team analisten dat tekent voor de meest complete fundamentele databanken van aandelen, beleggingsfondsen (België, Luxemburg en Nederland, genoteerd en niet-genoteerd), warrants en reverse-convertibles.