heeft om die reden een sponsorovereenkomst gesloten met de coureur van het nieuwe Midland-team. Het logo van Veronica Magazine zal te zien zijn op de driverscap en het raceoverall van Christijan Albers. Tijdens het Formule 1-seizoen, dat 12 maart in Bahrein begint, zal Veronica Magazine regelmatig aandacht besteden aan Albers en zijn team. Albers zelf wordt intensief betrokken in een activiteitenprogramma voor lezers en adverteerders van het jubilerende magazine. afz: Ingezonden persbericht



Press Release
Christijan 'ambassadeur' van Veronica Magazine


Formule 1-coureur Christijan Albers wordt 'ambassadeur' van Veronica Magazine. Het grootste blad van Nederland dat 30 jaar bestaat, heeft om die reden een sponsorovereenkomst gesloten met de coureur van het nieuwe Midland-team. Het logo van Veronica Magazine zal te zien zijn op de driverscap en het raceoverall van Christijan Albers.

Tijdens het Formule 1-seizoen, dat 12 maart in Bahrein begint, zal Veronica Magazine regelmatig aandacht besteden aan Albers en zijn team. Albers zelf wordt intensief betrokken in een activiteitenprogramma voor lezers en adverteerders van het jubilerende magazine.

Christijan Albers is erg blij met de overeenkomst met Veronica Magazine. "Veronica Magazine en ik zijn beiden jong en snel. Een ideale match dus. Nu zij dit jaar hun 30-jarig jubileum vieren, zullen we het extra leuk gaan maken."

Algemeen directeur en hoofdredacteur Peter Contant van Veronica Magazine is al even enthousiast. "Christijan Albers heeft een winnaarsmentaliteit die past bij onze ambities om als magazine op pole position te blijven. Chris is een echte ambassadeur van Veronica Magazine."