Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Europese expansie gaat onverminderd verder
NEDSTAT OPENT SPAANSE VESTIGING IN MADRID

Diemen, 3 januari 2006 - Nedstat heeft een nieuw kantoor geopend in Madrid. Na Diemen, Antwerpen, Frankfurt, Londen en Parijs is Madrid de zesde Europese stad waar de onderneming gevestigd is. Het Spaanse kantoor zal zich richten op de marketing, verkoop en ondersteuning van het topproduct Sitestat in Spanje. Daarnaast zal het aanverwante diensten leveren als trainingen en consultancy.

De nieuwe Spaanse dochteronderneming Nedstat España SL wordt geleid door Sabine Knobbout. Zij is sinds 2001 werkzaam bij Nedstat, de afgelopen 2 jaar als Senior Account Manager Sitestat in Nederland. Het Spaanse team zal dit jaar worden uitgebreid naar 5 medewerkers, allen van Spaanse herkomst.

Op dit moment meten al meer dan 125 Spaanse ondernemingen en instellingen - waaronder Informa, McGraw-Hill en acens Technologies - hun website met één van de Nedstat producten. Nedstat verwacht met name het aantal Spaanse klanten voor Sitestat in 2006 sterk uit te breiden.

Met de opening van het Spaanse kantoor zet Nedstat een volgende stap in haar Europese expansie. Michael Kinsbergen, CEO: "Spanje is een modern land dat enorm in ontwikkeling is, ook op het gebied van nieuwe media. Wij zien dat de belangstelling voor onze producten en diensten toeneemt. Ons beleid is en blijft om dicht bij de klant te zitten. Met producten in de lokale taal en lokale mensen die support verlenen, trainingen geven en consultancy projecten uitvoeren, in dit geval in het Spaans. Vandaar dat het nieuwe kantoor in Madrid voor ons een logische stap is."

Het adres van Nedstat España SL is: Paseo Castellana 141, planta 18, Edificio Cuzco IV, 28046 Madrid, telefoon +34 91 789 34 29, fax +34 91 570 71 99.

Over Nedstat

Nedstat is Europees marktleider in website analytics. De Nedstat producten en services stellen bedrijven en organisaties in staat het rendement van hun online communicatie en business te verbeteren. Doel is website analytics simpel, duidelijk en toegankelijk te maken. Service, state of the art technology, persoonlijke support en kwaliteit staan daarbij centraal.

Nedstat telt 125 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Tot de klantenkring behoren gerenommeerde en wereldwijd opererende ondernemingen zoals Danone, Ernst & Young, ING, Marks & Spencer, Renault, Panasonic and Thomas Cook, alsmede diverse overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Voor meer informatie over dit bericht, kunt u zich wenden tot: Nedstat BV, Michael Kinsbergen, telefoon +31 (0)20 519 5400, e-mail press@nedstat.com.

Voor meer informatie over Nedstat, ga naar www.nedstat.com.