Opsporing Verzocht

Maandag 2 januari 2006 - http://www.opsporingverzocht.nl

Presentatie: Anniko van Santen en Frits Sissing.

Uitzending: dinsdag 3 januari 2006 (20.30 uur + 21.30 uur)

Gewapende overval op juwelier in Raamsdonksveer

Pinnen met andermans pas in Waddinxveen

Diefstallen uit fabriek in Sas van Gent

Twee gewapende overvallen op Lidl supermarkten in Prinsenbeek en Etten-Leur

Moord postzegelhandelaar in Amsterdam in 2000 (Cold Case)

Gewapende overval bij tankstation in Harmelen

Dood 20-jarige Floor Garst in Deventer

Resultaten n.a.v. de uitzending van 20 december en eventuele opgeloste zaken

Prinsenbeek/Etten-Leur: Gewapende overvallen op Lidl supermarkten

Opsporing Verzocht in 2006

Vroeg in de ochtend van woensdag 12 oktober 2005 zijn twee medewerksters in de Lidl supermarkt in Prinsenbeek overvallen. Donderdag 8 november, ook vroeg in de ochtend, vindt op dezelfde manier een overval plaats op de Lidl supermarkt in Etten-Leur. Vermoedelijk gaat het beide keren om dezelfde daders.

Vanaf morgen, dinsdag 3 januari, zijn we er weer met twee uitzendingen op één avond. De eerste uitzending is om 20.30 uur en de tweede uitzending is om 21.30 uur met in de tweede aflevering natuurlijk al de eerste resultaten.

Raamsdonksveer: Gewapende overval op juwelier Amsterdam: Moord postzegelhandelaar (Cold Case) Vrijdag 9 december 2005, in de vroege ochtend, is een juwelierszaak in Raamsdonksveer overvallen door twee mannen. De juwelier wordt niet alleen met een vuurwapen bedreigd, maar wordt ook geslagen en geschopt. Uiteindelijk verdwijnen de daders met bijna alle sieraden van de juwelier.

Donderdagavond 7 december 2000 is postzegelhandelaar Hans Alfred Meijer in zijn winkel "Meijer Filatelie" op de hoek van de Nieuwezijds Voorburgwal / Wijdesteeg in Amsterdam vermoord. Deze zaak is al eerder uitgezonden op 3 juni 2002, maar tot op heden nog niet opgelost. In die uitzending is ook een compositie getoond van een man die een belangrijke getuige zou zijn, of misschien wel de dader.

Deventer: Dood 20-jarige Floor Garst na ernstige mishandeling Harmelen: Gewapende overval bij Shell-tankstation In de kerstnacht van zaterdag 24 op zondag 25 december 2005 is de 20-jarige Floor Garst door mogelijk drie personen aangevallen en ernstig mishandeld. Floor komt hierbij met zijn hoofd op straat terecht en zou niet veel later overlijden. Er zijn bewakingsbeelden van de drie mogelijke veroorzakers.

Zondag 30 oktober 2005, vroeg in de ochtend, heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een groepje van vijf vrienden bij het Shell-tankstation Hellevliet, langs de A12 ter hoogte van Harmelen (in de richting Utrecht-Den Haag). Vermoedelijk waren de daders onder invloed van drugs geweest.