Stad Utrecht, 10.15 uur

Utrecht, 04-01-2006 o Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Straatroof

UTRECHT Dinsdagmiddag vond op de Burgemeester van Tuylkade een beroving plaats waarbij een vrouw het slachtoffer werd.

Een 57-jarige vrouw uit Utrecht liep omstreeks 14.10 uur naar de winkel aan de van Egmondkade. Plotseling kwamen er drie jongens aanlopen. Eén van de jongens griste de portemonnee van de vrouw uit haar handen en de twee mededaders renden weg in de richting van de Adriaan van Bergenstraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen bij het oplossen van deze straatroof, belt u dan met de politie van het district Utrecht noord, tel.: 0900 88 44.

Winkeldief aangehouden

UTRECHT Bij een winkel aan het Radboudkwartier heeft de politie een vrouw aangehouden voor het stelen van kleding.

Een winkelsurveillant zag omstreeks 14.15 uur dat een vrouw kleding in haar tas stopte en zonder af te rekenen de winkel wilde verlaten. De 22-jarige vrouw uit Utrecht werd aangehouden en aan de gewaarschuwde politie overgedragen. Op het politiebureau bleek dat de Utrechtse voor ruim 100 euro aan kleding in haar tas had.

Zij werd voor verder verhoor ingesloten.

Man gestoken

UTRECHT Dinsdagavond vond op de Lessinglaan een steekincident plaats waarbij een man gewond raakte.

De politie kreeg omstreeks 22.35 uur een melding dat op de Lessinglaan een man op het trottoir zat die vermoedelijk gestoken was. Ter plaatse troffen de agenten een

41-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg aan. De man was gewond en op twee plaatsen gestoken. Hij werd voor onderzoek naar het St. Antoniusziekenhuis overgebracht. De politie heeft een gedeelte van de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld. Tot nu toe is niet bekend wat de aanleiding van het steekincident is geweest.