Heuvelrug 10.45 uur

Utrecht, 04-01-2006 o Nieuwsberichten district Heuvelrug

Verkeerscontrole

COTHEN- Op de Van Lynden van Sandenburgweg werd dinsdag een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 2 bestuurder een bekeuring voor het te hard rijden en 5 voor het rijden zonder autogordel.

Alcoholcontrole

LEERSUM- Op de Rijksstraatweg werd van 23.45 tot 00.40 uur een alcoholcontrole gehouden op de Rijksstraatweg. In totaal moesten 31 bestuurders blazen en niemand van hen had teveel gedronken.

Overval op winkel

VEENEDAAL- Op dinsdagavond werd een overval gepleegd op een winkel. Omstreeks 18.45 uur kreeg de politie de melding dat er een overval had plaatsgevonden op een winkel aan de Slotemaker de Bruinestraat. Twee gemaskerde mannen kwamen de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen. De overvallers gingen er vervolgens vandoor met een onbekend geldbedrag. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Fietsverlichting

WIJK BIJ DUURSTEDE- In Wijk bij Duurstede werd dinsdagavond gecontroleerd op fietsverlichting. In totaal kregen 8 fietser een bekeuring omdat ze zonder verlichting reden.