Gemeente Pekela


Vrijstelling van het bestemmingsplan

Bij ons is binnengekomen de aanvraag bouwvergunning van


· Gemeente Pekela, Postbus 20.000 te Oude Pekela voor het realiseren van speelvoorzieningen, bestaande uit 2 baskets en 2 hekwerken, naast het perceel H. Westerstraat 115 te Oude Pekela. Het plan is gelegen in het bestemmingsplan "Plan in onderdelen Oude Pekela" waarmee het bouwplan in strijd is.

Wij zijn echter voornemens vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan op grond van artikel 19 lid drie van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) en de bouwvergunning te verlenen. Voordat wij tot verlening van de vrijstelling en de bouwvergunning overgaan, bieden wij een ieder gedurende de termijn van ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen. Wilt u uw zienswijze schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage liggen van de stukken telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Grondgebiedzaken via telefoonnummer 0597-617555.

Het bouwplan ligt vanaf 5 januari 2006 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 4 januari 2006
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris