Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

04-01-2006
Bouwen

Verleende bouwvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* M. Gerritsma, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen van een recreatiewoning op het perceel Bosrand 46 te Buren (02-02-06).
* H.A. Metz, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen van ramen in de kampeerboerderij op het perceel Willibrordusstraat 9 te Buren (02-02-06).

* J. de Vries, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een rookgasafvoerpijp op het perceel De Meer 24 te Hollum (02-02-06).
* Boomhiemke b.v., lichte bouwvergunning voor het oprichten van twee vlaggenmasten op het perceel Badweg 36 te Hollum (02-02-06).
* G. Oud, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van belettering op de loods op het perceel Achterdijken 78a te Nes (02-02-06).

Aangevraagde bouwvergunning

* J.A. Brouwer, lichte bouwvergunning voor het vernieuwen van een duivenhok op het perceel Klaas Goumaweg 20 te Nes.
* H.T.W. van Workum, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een routingbord bij de strandopgang badstrand te Hollum.
* J.J.W.M. Jacobs, reguliere bouwvergunning voor het veranderen/vernieuwen van een woonhuis met praktijk op het perceel Westerlaan 30 te Hollum.

* Mosterman, reguliere bouwvergunning eerste fase voor het oprichten van een vrijstaande woning op een perceel aan de Smitteweg te Ballum.

* L.I. Swart, reguliere bouwvergunning eerste fase voor het oprichten van een vrijstaande woning op een perceel aan 't Skottepâd te Ballum.

* Metz, lichte bouwvergunning voor het plaatsen van een serre op het perceel Strandweg 33 te Nes.

* G. Braakman, reguliere bouwvergunning voor het vernieuwen/veranderen van een woning met schuur tot drie woningen op het perceel Kardinaal de Jongweg 19 te Nes.
* B.C. Kooiker, lichte bouwvergunning voor het gedeeltelijk vergroten van een garage/berging op het perceel Jelle Hansenpad 2 te Nes (legalisatievoorstel).

* H. Meissner, reguliere bouwvergunning voor het geheel herbouwen van een woonhuis op het perceel Zuiderlaan 8 te Hollum.
* A.T. van Barneveld, reguliere bouwvergunning voor het gedeeltelijk veranderen van de constructie van een restaurant met woning op het perceel Rixt van Doniastraat 18 te Nes.

Verleende sloopvergunning
U kunt schriftelijk bezwaar maken bij het college. De uiterste datum waarop u een bezwaarschrift kunt indienen staat achter de vergunning tussen haakjes vermeld.

* Bouwbedrijf Kienstra BV, voor het slopen van een recreatiewoning op het perceel Bosrand 46 te Buren (02-02-06).
---

© 2005 Gemeente Ameland