Ingezonden persbericht


CycloMedia benoemt Paul Bosman tot algemeen directeur

Waardenburg, 4 januari 2005 ­ Met ingang van 1 januari is Paul Bosman (39) benoemd als algemeen directeur bij CycloMedia Technology B.V. Hiervoor bekleedde hij binnen CycloMedia de functie van directeur Marketing & Sales.

"CycloMedia heeft in een hele korte tijd veel veranderingen doorgemaakt. Veel processen zijn anders ingericht, waardoor we veel meer slagkracht hebben gekregen en veel beter in staat zijn de wensen van de klant in te vullen", aldus Paul Bosman. "De productie zal in 2006 enorm toenemen doordat we heel Nederland in beeld gaan brengen. Vanaf dan zal om de 10 meter in plaats van om de 20 meter een foto gemaakt worden. Daarnaast zal het aantal mutaties, het vernieuwen van foto's, verhoogd worden van 25 procent naar 50 procent, en voor een aantal opdrachtgevers is dat zelfs al 75 procent. Op die manier zullen wij volgend jaar ongeveer 12 miljoen opnamen maken. Voor CycloMedia zijn op dit moment de gemeentes de grootste klanten, maar ook binnen de sectoren vastgoed, financiële dienstverlening en defensie bestaat veel interesse voor ons product."

Voordat Paul Bosman bij CycloMedia kwam was hij onder andere directeur bij Philips en CMG, het huidige LogicaCMG. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en sales.

CycloMedia

CycloMedia is al 15 jaar gespecialiseerd in het systematisch in beeld brengen van omgevingen op basis van 360° panoramafoto's, ook wel cyclorama's genoemd. Door middel van de cyclorama's is direct een nauwkeurig en werkelijk beeld van de omgeving te zien. Deze foto's worden gebruikt voor verschillende toepassingen die geleverd worden aan klanten in diverse branches, zoals gemeenten, provincies, woningcorporaties, makelaars, financiële instellingen en openbare orde en veiligheid.

www.cyclomedia.nl