Ingezonden persbericht


LEWIS vertegenwoordigt Tribal Internet Marketing

Beste redactie,

Vanaf heden vertegenwoordigt LEWIS Tribal Internet Marketing. Tribal IM is een full-service internetbedrijf gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Tribal IM is met Tribal Internet Solutions (IS) onderdeel van Tribal BV en behoort tot de top van gespecialiseerde zoekmachine marketing bureaus in Nederland. Tribal Internet Marketing ondersteunt strategisch diverse gerenommeerde organisaties die zoekmachine marketing al geruime tijd verder hebben geïntegreerd in de (online) marketingmix.

Tribal is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf 40 medewerkers en helpt het een groot aantal klanten waaronder Philips en Océ om hun websites beter vindbaar te maken op het internet, in Nederland en internationaal. Tribal richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op middelgrote en grote organisaties in het bedrijfsleven, maar kan ook diverse partijen in onder andere de zorg en het onderwijs tot zijn klantenkring rekenen.

Zoekmachine marketing
Tribal IM denkt als marketingpartner met zijn klanten mee over hoe zij hun website proactief en op een strategische manier kunnen inzetten. Het bedrijf heeft specifieke kennis op het gebied van oplossingen voor het optimaliseren van de online aanwezigheid, oftewel, het verhogen van het rendement van websitebezoek en het trekken van meer en relevantere bezoekers naar de website. Tribal hanteert hiervoor drie vormen van marketing:
- Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor het verkrijgen van bezoekers via de zoekresultaten;
- Adverteren in zoekmachines (SEA) gericht op het stimuleren van website-bezoek via de betaalde zoekresultaten;
- Conversie meting, Clickstream en ROI-analyse voor het inzichtelijk en meetbaar maken van de resultaten.

Tribal IM genereert hierdoor op jaarbasis meer dan 17 miljoen bezoekers aan de websites van klanten. De centrale doelstelling is concreet: het meetbaar verbeteren van het rendement van internetmarketing campagnes.

Voor meer informatie over Tribal of een interview met de directie kunt u contact met mij opnemen via e-mail lilianv@lewispr.com of op 040-235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van Tribal: www.tribal.nl.

Met vriendelijke groet,

Lilian van Tongerlo
LEWIS Communicatie BV

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com