Politie Zeeland


---


Z-0049-2006 Onder invloed van alcohol
Op de Langeweg in Breskens is in de nacht van disndag op woensdag een 50-jarige automobiliste uit Antwerpen aangehouden.
De vrouw viel op door haar rijgedrag. Een blaastest wees uit dat zij ruim 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Ze ontving een dagvaarding en een rijverbod van 11 uur.

W-0050-2006 Aanhoudingen voor vechtpartij
Op het Bellamypark in Vlissingen zijn woensdag rond 01.00 uur 4 Vlissingers in de leeftijd van 16 tot 25 jaar aangehouden.
De vier raakten slaags met elkaar. Bij de vechtpartij is een ruit van een horecagelegenheid vernield.
De 22-jarige liep een hoofdwond op en is in de H.A.P. behandeld.
Ze zijn verhoord en na verhoor op vrije voeten gesteld.

O-0051-2006 Jongens aangehouden voor plegen van vernielingen in Kruiningen.
Politie Zeeland heeft woensdag 5 jongens in de leeftijd van 16- tot 18-jaar uit Kruiningen aangehouden voor het plegen van vernielingen in de Oudejaarsnacht in hun woonplaats.
De jongens hadden op 28 dec. j.l. fietsen, ruiten van een kaartautomaat en de ruiten van een wachtlokaal op het perron van het station vernield en hadden in de oudejaarsnacht een vlaggemast, een reclamebord en een afvalbak vernield in de Hoofdstraat.
Allen hebben bekend.

R-0052-2006 Tips "Opsporing verzocht"
Momenteel zijn 2 tips binnengekomen over de diefstal van de platen zilver uit een glasfabriek in Sas van Gent.
Noot redactie: zie persbericht R-0044-2006


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland