Ingezonden persbericht


Persbericht

MFSW nieuwe reseller van Centennial Software

~ populaire beheers- en beveiligingsproducten DeviceWall en Discovery in de Benelux verkrijgbaar via gespecialiseerde reseller ~

Gouda, 4 januari 2006 - Centennial Software, ontwikkelaar van oplossingen die organisaties helpen om hun netwerken te beheren en beveiligen, heeft MFSW uit Gouda aangesteld als reseller. MFSW levert software en diensten op het gebied van asset management & protection. In het kader van de overeenkomst voegt de reseller twee belangrijke producten van Centennial Software aan het portfolio toe.

Op de eerste plaats gaat MFSW Centennial's oplossing voor end-point security DeviceWall leveren. Deze beveiligingssoftware zorgt ervoor dat het bedrijfsnetwerk beveiligd is tegen het oneigenlijk gebruik van verwijderbare media-apparatuur en draadloze verbindingen.

Daarnaast neemt MFSW het product Discovery op in het portfolio. Deze IT-Asset tracking- en managementoplossing optimaliseert IT-efficiency en identificeert alle hardware en software assets binnen de organisatie en brengt het gebruik daarvan in kaart. Beide producten zijn in het Engels, Duits en Frans beschikbaar.

"Het realiseren van IT-kostenbeheersing, software-compliance en het inzichtelijk maken van waar, door wie en hoe vaak IT assets ingezet worden binnen de organisatie, zijn belangrijke componenten in het optimaliseren van de IT-middelen", aldus Cees Groot, Sales Manager Software bij MFSW. "Bovendien wordt veel geld gespendeerd aan het beveiligen van het netwerk tegen bedreigingen van buitenaf, terwijl de gevaren juist van binnenuit komen. De producten van Centennial komen perfect tegemoet aan de behoefte om de kosten gerelateerd aan applicaties en netwerkbeveiliging optimaal te laten renderen en wij verwachten er dan ook een grote markt mee aan te spreken in de Benelux."

"Wij hebben onze pijlen duidelijk op de Benelux-regio gericht en we verwachten veel van het indirecte kanaal. MFSW's historie op het gebied van software asset management is al erg succesvol geweest", aldus Matt Fisher, vice-president marketing bij Centennial Software. "De proactieve benadering van de markt voor interne security die daarbij gehanteerd wordt, maakt MFSW voor ons een ideale partner in de Benelux."

(321 woorden)

Over Centennial Software
Centennial Software is een toonaangevend ontwikkelaar van applicaties voor de inventarisatie van desktopcomponenten en beveiligingsbeheeroplossingen. Centennial Software heeft momenteel meer dan vier miljoen licenties verkocht aan 'blue-chip' ondernemingen over de hele wereld. De oplossingen van Centennial Software zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van resellers en OEM-verkopers. De oplossingen zijn ontworpen om organisaties te helpen bij het beter beheren van hun IT-infrastructuur, het voldoen aan regelgeving en het minimaliseren van operationele risico's.

Over MFSW
MFSW is gevestigd in Gouda en levert al meer dan tien jaar oplossingen, software en detacheringdiensten. De organisatie is doelgericht voor haar klanten op weg naar lagere IT-kosten, een hoger IT-rendement en verbeterde IT-kwaliteit. MFSW levert softwareproducten en ICT-diensten. Het is een onderneming met ervaren medewerkers uit de mainframewereld, die experts zijn in het oplossen van ICT-vraagstukken en het uitvoeren van automatiseringsprojecten.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

Voor meer informatie over de MFSW-oplossingen rondom het Centennial-portfolio kunt u contact opnemen met:

Cees Groot van MFSW
Tel: +31 (0)182-541541
E-mail: cees.groot@mfsw.nl.
Zie ook: http://www.sam123.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com