Ingezonden persbericht


Monsterboard.nl bewijst: carrière maken is cool

Carrièresite met stip in top-10 CoolBrands Publieksverkiezing 2005

Amsterdam 4 januari 2005 - Monsterboard.nl is verkozen tot een van de coolste merken van Nederland. In de nieuwste CoolBrands Publieksverkiezing over 2005 kwam de internationale carrièresite met stip de top-10 binnen. Van de online diensten bekleedt Monsterboard.nl zelfs de tweede positie, vlak achter Google. Van alle merken is Diesel volgens het publiek het allercoolste merk, gevolgd door iPod.

"Dat wij elke dag zoveel werkzoekenden op een leuke en effectieve manier aan een baan helpen, vonden wij zelf ook altijd al erg cool", aldus Marc de Vries, Managing Director van Monsterboard.nl. "Dat het publiek dit nu ook zo uitspreekt, ervaren wij als een fantastische opsteker. Monsterboard.nl laat zien dat banen zoeken en carrière maken helemaal niet saai hoeft te zijn, maar juist erg cool."

De volledige top-10 van de Nederlandse CoolBrands Publieksverkiezing 2005 ziet er als volgt uit: 1. Diesel, 2. iPod, 3. Google, 4. Puma, 5. Apple, 6. Adidas, 7. PlayStation, 8. Monsterboard.nl, 9. Ben & Jerry's, 10. IKEA

///

Over Monsterboard.nl
Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan momenteel ruim 21.000 vacatures en circa 500.000 CV's. Per maand kent de site ruim 1.000.000 unieke bezoeken (december 2005).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster®, marktleider op het gebied van online recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Maynard, Massachusetts. Monster heeft 26 locale websites, gevestigd in 24 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces.

Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide
Monster Worldwide, Inc., opgericht in 1967, is het moederbedrijf van Monster®. Het hoofdkantoor van Monster Worldwide staat in New York. Internationaal werken er circa 4.800 medewerkers in 26 landen. Monster Worldwide (Nasdaq: MNST) maakt deel uit van de S&P 500 Index en de NASDAQ-100 Index. Meer informatie over Monster Worldwide is te vinden op www.monsterworldwide.com

Contactinformatie (