BDO maakt benoemingen bekend

Bdo campsobers holding bv

http://www.bdo.nl

P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 4 januari 2006

BDO CampsObers maakt benoemingen bekend

De Raad van Bestuur van BDO CampsObers Accountants & Adviseurs heeft per 1 januari 2006 een aantal benoemingen bekend gemaakt.

Als partner-aandeelhouder traden P.P.J.G. (Pieter-Paul) Saasen RA (30) en Drs. A.E. (Alfred) Kers (34) toe. Saasen is sinds zeven jaar werkzaam in de controlepraktijk bij BDO in Eindhoven. Kers werkt inmiddels tien jaar in de fiscale adviespraktijk van BDO in Rotterdam.

Voorts werden tot partner benoemd: M.M. (Martien) Dobber (37), J. (John) Huizing MSc MBA (39) en W.N. (Wilco) Scheurwater RA (37). Dobber is werkzaam in Utrecht en heeft 15 jaar ervaring in de brede MKB-praktijk van BDO. Huizing is ruim 12 jaar werkzaam in de adviespraktijk, tegenwoordig bij BDO CampsObers Business Control B.V. in Utrecht. Scheurwater is 16 jaar actief in de controle- en adviespraktijk, en werkt op het BDO-kantoor in Breda.

BDO CampsObers Accountants & Adviseurs verleent in Nederland vanuit ruim 30 vestigingen en met 2.000 professionals diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. BDO richt zich met name op het Nederlandse middenbedrijf en is sterk in de advisering aan groeiende ondernemingen. BDO maakt deel uit van BDO International, een wereldwijd netwerk van zelfstandige en onafhankelijke organisaties die onder de merknaam BDO actief zijn op het gebied van de zakelijke dienstverlening.