Gemeente Hilvarenbeek


Uit de collegebesluitenlijst van 03 januari 2006

Benoeming stembureauleden
Het college heeft stembureauleden (en plaatsvervangers) benoemd voor de verkiezingen van de gemeenteraad op dinsdag 7 maart a.s. Op die dag zijn in de gemeente 10 stembureaus ingericht.

Onderhoud dak basisschool Sint Willibrordus
Het college stemt in met de uitvoering van groot onderhoud aan de dakbedekking van basisschool Sint Willibrordus in Diessen. Deze werkzaamheden staan weliswaar niet opgenomen in de planning voor 2006 maar blijken noodzakelijk te zijn. In overleg met het schoolbestuur wordt bezien of een aantal wel geplande werkzaamheden mogelijk uitgesteld kan worden.

Uit eerdere collegevergaderingen

StructuurvisiePlus
In samenwerking met Adviesbureau SAB uit Eindhoven is het afgelopen jaar een zogenaamde StructuurvisiePlus opgesteld. Zon structuurvisie is nodig om invloed te hebben op ruimtelijke ontwikkelingen in de gemeente en vormt de basis voor ruimtelijke plannen voor de komende 10 tot 15 jaar.
De StructuurvisiePlus is interactief tot stand gekomen; er zijn ondermeer interviews gehouden met diverse sleutelpersonen en er is een workshop met verschillende belangengroepen geweest. De StructuurvisiePlus is nu klaar in concept en wordt - ter opinievorming - voorgelegd aan de commissie ROV en OWM.