Gemeente 's-Hertogenbosch

04-01-2006
Kerstbomenactie 2006
Tot en met vrijdag 13 januari 2006 rijdt de Afvalstoffendienst weer de kerstbomenroutes. In deze periode kunt u uw kerstboom samen met de grijze of groene container voor 7.30 uur aan straat aanbieden.

Maakt u gebruik van een ondergrondse-, een semi-ondergrondse of een gezamenlijke verzamelcontainer? Dan kunt u tijdens deze kerstboomactie op onderstaande data uw kerstboom voor 7.30 uur aan straat aanbieden. Leg uw kerstboom zoveel mogelijk duidelijk zichtbaar aan straat op een verzamelplek.

Maandag 2 en 9 januari 2006
Edelstenen-, Muziekinstrumenten-, Sprookjesbuurt, de Hambaken, de Rompert, de Morgen, de Donk, de Slagen, de Reit, de Haren, de Buitenpepers, de Herven, Orthen rechts, Maliskamp en Hintham.

Dinsdag 3 en 10 januari 2006
De Hofstad, de Vliert en Orthenpoort (van Gruttostraat tot de van Grobbendoncklaan), de Muntel, Engelen, de Pettelaar, de Bazeldonck, de Gestelsebuurt, de Aa-wijk, 't Ven, Overlaet west en centrum Rosmalen.

Woensdag 4 en 11 januari 2006
Boschveld, Deuteren, West 2, de Kruiskamp, Overlaat Oost en de Hondsberg m.u.v. Kattenbosch.

Donderdag 5 en 12 januari 2006
Centrum 's-Hertogenbosch, 't Zand, Vughterpoort, Graafsewijk, Eikendonkplein, Bartjes, Oost, Molenhoek, Sparrenburch inclusief Kattenbosch, de Groote Wielen, Empel en Gewande.

Vrijdag 6 en 13 januari 2006
De Maaspoort, Oud Empel, Orthen links, Crevequer, Henriëttewaard, Bokhoven inclusief buitengebied, de Kruisstraat inclusief buitengebied, Edelstenenborchen inclusief de Den Uijlborch.

Houdt u er rekening mee dat de kerstbomenroutes door speciale wagens worden gereden. Dit betekent dat zij op een andere tijd langskomen dan u gewend bent van de auto's die het huisvuil en de gft inzamelen. Zorgt u er dan ook voor dat u op deze dagen zowel uw kerstboom als ook uw container voor 7.30 uur aan straat aanbiedt.