Competitie voor jonge Surinaamse ondernemers

Stichting intent

http://www.ondernemenoverdegrens.nl

Over twee weken sluit de inzendtermijn van een unieke wedstrijd. Stichting IntEnt heeft deze wedstrijd uitgeroepen voor Surinaams-Nederlandse jongeren.

15 januari sluit de inzendtermijn. Dan moeten deelnemers hun bedrijfsidee kort hebben uitgewerkt; op 1 A4'tje. Jongeren met een echt goed idee voor het opzetten van een bedrijf in Suriname, kunnen mooie prijzen winnen. Degenen met het beste bedrijfsidee kunnen begeleiding in de voorbereiding t/m de start van het bedrijf winnen. De winnaar ondernemer krijgt zelfs een stukje eigen startkapitaal. De beste bedrijfsideeën slaan natuurlijk een brug tussen Nederland en Suriname.

Iedereen kan meedoen. Surinaamse en Nederlandse ondernemers-in-spe (m/v), studenten, managers, de minister-president, jong afgestudeerden, werknemers en werkneemsters.

Meer informatie is te vinden op www.ondernemeninsuriname.nl.

De ondernemerscompetitie, georganiseerd door Stichting IntEnt. De stichting wil ondernemende jongeren stimuleren om daadwerkelijk de daad bij het woord te voegen. Zij kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun (tweede) vaderland.