Gemeente Reiderland


Beschikking Wet milieubeheer
04 januari 2006

Beschikking Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Reiderland maken bekend dat de vergunning ingevolge de Wet milieubeheer is verleend aan:


* Maatschap A.L. ten Have-Mellema en M.B. ten Have, Ulsderweg 2, 9686 XX Beerta voor het uitbreiden van een bestaand akkerbouw-, varkensfok- en schapenfokbedrijf met een
mestvergistingsinstallatie. De inrichting is gelegen aan de Ulsderweg 2 te Beerta, kadastraal bekend Beerta, sectie K, nummer 692. Er wordt een vergunning aangevraagd als bedoelt in artikel 8.1.b van de Wet milieubeheer.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Terinzagelegging

De beschikking met bijhorende stukken, liggen vanaf 5 januari 2006 tot 16 februari 2006 gedurende de openingstijden (9.00-12.00 uur) ter inzage in het gemeentehuis van Reiderland, Rozenstraat 2 te Beerta, s middags (13.30-16.00 uur) kunnen zij op afspraak worden ingezien.

Op verzoek kunnen de stukken buiten kantooruren worden ingezien. Gedurende de bovenstaande termijn wordt desgevraagd op afspraak mondeling toelichting gegeven op de stukken.

Tot het einde van de inzagentermijn kan door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet op de voorgeschreven manier hun zienswijze naar voren hebben kunnen brengen tegen de ontwerpbeschikking, beroep worden ingesteld.

Beroep

Beroepschriften moeten in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan; de beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening moet worden gezonden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.