Arcadis NV

MEDEDELING VOOR RUBRIEK PERSONALIA

Arnhem, 4 januari 2006

TOON CORVER NIEUWE FINANCIEEL DIRECTEUR ARCADIS NEDERLAND

Drs. A.W.M. Toon Corver (44) is per 1 januari benoemd tot Financieel Directeur bij ARCADIS Nederland. Hij is daarmee opvolger van Dr. Tijs Breukink. Toon Corver zal binnen ARCADIS Nederland sturing geven aan Finance, ICT en Business Risk Management.

Toon Corver was de afgelopen jaren werkzaam als financieel directeur bij Twynstra Gudde in Amersfoort. Naast deze functie was hij actief in verschillende advies- en managementopdrachten. Toon Corver is 44 jaar, gehuwd en woonachtig in Hilversum.

"ARCADIS participeert steeds vaker in grote, meer risicovolle projecten, met contractvormen als Design&Construct en Publiek Private Samenwerking," zegt Douwe Kras, Algemeen Directeur van ARCADIS Nederland. "Dit stelt hoge eisen aan de professionaliteit van onze organisatie. Toon Corver zal mede vormgeven aan de verdere ontwikkeling en realisatie van deze strategie."

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 2.000 medewerkers in Nederland, in een regionaal verankerd netwerk van kantoren. Dichtbij onze klanten, denken als onze klanten. Een heldere blik op het probleem. Creatief in de oplossing. Daadkrachtig in de uitvoering. Resultaat telt. Imagine the result.