Ingezonden persbericht


FELLOWES INTRODUCEERT INNOVATIEVE FUNCTIES
IN NIEUWE ZAKELIJKE DOCUMENTENVERNIETIGERS

Nieuwe Powershred® C-400 serie met turbo jam releas-toets

Fellowes, toonaangevend fabrikant van documentenvernietigers, vernieuwt zijn succesvolle C-400 serie zakelijke vernietigers met unieke functionaliteit en grensverleggende technologie.

De zakelijke documentenvernietigers van de C-400 serie vormen de nieuwste uitbreiding op het Fellowes Powershred® aanbod, dat ook de C-300 serie omvat. De C-400 serie is bedoeld voor grotere kantooromgevingen (vanaf 20 gebruikers) en uitgerust met een reeks nieuwe, unieke voorzieningen en functies, waaronder de turbo jam release-toets die het vermogen van de vernietiger opvoert om papierverstoppingen snel op te heffen, met minimale verstoring. De machines van de nieuwe serie zijn per direct leverbaar.

Bedrijven zien steeds meer het belang in van vernietiging van gevoelige documenten, en de documentenvernietigers van de C-400 serie doen dat effectief, eenvoudig en economisch. Jeroen de Wit, Trade Marketing Manager van Fellowes Benelux verklaart: Nederlandse bedrijven moeten allerlei maatregelen nemen om hun organisatie en hun klanten te beschermen tegen fraude met persoonsgegevens. Het versnipperen van documenten alvorens ze als afval aan te bieden is daarbij van groot belang.

Fellowes levert binnen de C-400 serie vier vernieuwde modellen die gebruikers overtuigende meerwaarde en functionaliteit bieden. Het gaat om de C-420, C-420C, C-480 en C-480C. Al deze modellen zijn uitgevoerd met een unieke Turbo Release-toets . Door het indrukken van deze toets geeft u de machine een extra stoot aan vermogen, zodat eventueel vastgelopen papier er alsnog moeiteloos doorheen loopt.

f3569d.jpg

De functionaliteit en technologieën van alle modellen zijn ruim berekend op de diverse versnipperingseisen van zakelijke omgevingen.

Powershred C-420 - Krachtige strokenvernietiger, ontworpen voor continu-gebruik in grotere kantoren vanaf 20 gebruikers

f356a7.jpg

- Powershred snijmechaniek dat 38-40 vel papier in stroken van 5,8 mm snijdt
- Ook verkrijgbaar in 3,9 mm stroken snijmechaniek en 28-30 vel papier
- 300 mm continu-invoersleuf
- 125 liter papierbak, eenvoudig uit te nemen
- Verwerkt moeiteloos CD s/DVD s, creditcards, nietjes en kleine paperclips; speciale CD-sleuf
- Start automatisch bij invoer van papier

- Turbo jam release-toets verhelpt vastlopers

- Deur met handig vakje voor olie, handleiding en papierzakken
- Autostop-beveiliging bij volle papierbak, vastlopers of open deur. Storingssignalering met oplichtende LED s

POWERSHRED C-420C
De Powershred C-420C heeft dezelfde eigenschappen als C-420, maar biedt met zijn cross-cut-mechaniek nog fijnere versnippering en heeft een invoercapaciteit van 24 tot 26 vellen, die in snippers van 3,9 x 30 mm worden gesneden.

Powershred C-480 - Krachtige strokenversnipperaar, ontworpen voor continu-gebruik in grotere kantoren vanaf 20 gebruikers
- Powershred snijmechaniek dat 28-30 vel papier in reepjes van 3.9 mm snijdt
- 400 mm continu-invoersleuf voor overmaats A4, A3 en kettingpapier
- Grote 144-liter papierbak, eenvoudig uit te nemen

f356b3.jpg

- Verwerkt moeiteloos CD s/DVD s, creditcards, nietjes en kleine paperclips; speciale CD-sleuf
- Start automatisch bij invoer van papier en stopt zodra gereed
- Turbo jam release-toets verhelpt vastlopers

- Deur met handig vakje voor olie, handleiding en papierzakken
- Autostop-beveiliging bij volle papierbak, vastlopers of open deur. Storingssignalering met oplichtende LED s

POWERSHRED C-480C
De Powershred C-480C heeft dezelfde eigenschappen als C-480, maar biedt met zijn cross-cut-mechaniek nog fijnere versnippering en heeft een invoercapaciteit van 24 tot 26 vellen, die in snippers van 3,9 x 30 m worden gesneden.

Jeroen de Wit, Trade Marketing Manager van Fellowes Benelux, verklaart: De documentenvernietigers van de C-400 serie zijn speciaal ontwikkeld voor omgevingen met zware vernietigingseisen. Ze zijn dus berekend op de behoeften van het moderne kantoor en garanderen zakelijke gebruikers veilige, betrouwbare vernietiging van hun gevoelige documenten.

De nieuwe lijn zakelijke vernietigers wordt geleverd met twee jaar algemene garantie en 20 jaar op de snij-elementen.

Fellowes introduceerde in 1982 zijn eerste vernietigers en is inmiddels mondiaal marktleider. De onderneming voert een uitgebreid documentenvernietiger-aanbod voor veilige, effectieve vernietiging van documenten in woon- en werkomgevingen.

Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera s en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden.

Noot aan de redactie,