Jan Koop de Boer algemeen directeur Axess Liften B.V

BARNEVELD, 20060104 -- Per augustus 2005 is Jan Koop de Boer (42) aangetreden als de nieuwe algemeen directeur van Axess Liften B.V. Jan Koop de Boer heeft meer dan tien jaar als Maritiem Officier in de scheepvaartsector gewerkt, waarna hij in de hoedanigheid van inspecteur bij het Liftinstituut in dienst is getreden. Nadat hij zijn carrière bij het Liftinstituut heeft afgesloten als Key Accountmanager is Jan Koop de Boer bij een liftbedrijf gaan werken als Key Accountmanager Service.


Sinds maart 2005 is hij werkzaam als directeur Sales & Operation bij Axess Liften B.V.

Jan Koop de Boer is een peoplesmanager, wil zijn klanten en zijn 36 man personeel graag tevreden stellen. Verder is hij een motivator, ondernemer, teamplayer en troubleshooter.

Over Axess Liften

Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personen- en goederenliften. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op eenvoudige wijze plaatsen van liften in bestaande gebouwen. Zo is voor de meeste lifttypes een liftput en uitloop boven de schacht niet nodig en kan de schacht zelf worden meegeleverd. Het hoofdkantoor van Axess Liften staat in Barneveld, de productievestiging voor de goederen- en woonhuisliften is gevestigd in Lelystad. Verder heeft Axess filialen in Duitsland en België. Meer informatie: Internet:www.axessliften.nl Email: info@axessliften.nl Telefoon 0342 426 000.