Exclusieve samenwerking ProTee United en Southwest Greens BNL

Protee united

Exclusieve samenwerking tussen ProTee United en Southwest Greens Benelux

Twee bedrijven op dezelfde golflengte

Zaltbommel, 5 januari 2006 - ProTee United, leverancier van golf simulators en Southwest Greens Benelux, leverancier van kunstgras golfgreens, kondigen aan vanaf januari 2006 exclusief te gaan samenwerken. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden en kunnen indoor golfcentra alles met één contactpersoon regelen.
Exclusieve samenwerking
Zowel ProTee United als Southwest Greens maken het met kwalitatief hoogwaardige producten mogelijk onafhankelijk van weersomstandigheden altijd en overal de golfsport te beoefenen. Een krachtenbundeling ligt dan ook voor de hand. Dennis van Drie, directeur van ProTee United:'Vooralsnog profiteren afnemers van het gemak alles met één contactpersoon te kunnen regelen. De samenwerking moet in de toekomst bovendien leiden tot een totaaloplossing voor indoor golfcentra. Het interieur van onze golfsimulators wordt dan bijvoorbeeld voorzien van een Southwest green en kunstgras tee-boxen.'

ProTee United
ProTee United ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het bedrijf biedt o.a. de ProTee Golf Simulator 2005. Een golfsimulator die werkt met echte golfclubs en, als de omgeving het toelaat, met een harde golfbal. Gebruikers kunnen op iedere gewenste locatie golfen op een virtuele driving range of een realistische 18-holes golfbaan, uitgerust met o.a. bunkers, bomen en waterhindernissen.

Southwest Greens Benelux
Southwest Greens wordt beschouwd als wereldwijd marktleider van synthetische (kunstgras) golfgreens en tee-boxen. Sinds 1 september 2005 levert het bedrijf ook in de Benelux. Dit maakt het mogelijk de golfsport 365 dagen per jaar te beoefenen op greens van een kwaliteit die men van een natuurlijke PGA tourgreen mag verwachten. Vele bekende namen uit de wereldtop, waaronder de nummer 1 van Nederland Maarten Lafaber, oefenen hun korte spel op een Southwest green in de eigen achtertuin.

====