Binnensticht 11.00 uur

Utrecht, 05-01-2006 o Nieuwsberichten district Binnensticht

Geen eigenaar voor aangetroffen scootmobielen

ZEIST De politie is al enige tijd in het bezit van twee aangetroffen scootmobielen. De twee voertuigen werden op 22 november j.l. aan de Joh. Postlaan aangetroffen, maar een eigenaar heeft zich nog niet gemeld. Na de vondst is door de politie het register van verloren/gestolen voorwerpen doorzocht, maar een melding over de twee scootmobielen werd niet aangetroffen. Ook navraag bij verzorgingshuizen in de omgeving en bij fabrikanten had geen resultaat. De twee blauwe scootmobielen zijn van de merken Mover Delta en Sterling Elite. Degenen die informatie hierover kunnen verstrekken, worden verzocht te bellen naar de politie Binnensticht via 0900-8844.

Hennep aangetroffen

BUNNIK- Op dinsdag 3 januari werd een hennepplantage aangetroffen in een woning. Omstreeks 13.30 uur gingen agenten naar de woning aan de Schoudermantel. In totaal werden 383 planten aangetroffen en inbeslaggenomen. Uit onderzoek bleek dat er ook illegaal stroom werd afgetapt. Een 48-jarige man uit Bunnik werd aangehouden. De man zit voorlopig thuis nog in het donker, tenzij hij de naheffing van 25.000 euro aan de energiemaatschappij voldoet.

Verkeerscontrole
ZEIST- Op woensdagochtend werd een verkeerscontrole gehouden op de Dijnselbergerlaan. Van 09.00 uur tot 10.00 uur werden 23 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden met te hoge snelheid. Tussen 10.55 tot 12.00 uur werd er gecontroleerd op de Schoudermantel. Hier kregen 36 automobilisten een bekeuring omdat ze te hard hadden gereden.