Heuvelrug 11.00 uur

Utrecht, 05-01-2006 o Nieuwsberichten district Heuvelrug

Medicijnen verloren

DRIEBERGEN Op 2 januari is in de omgeving van de kruising Loolaan/Van Oosthuyselaan een plastic boodschappentas van Spar supermarkt kwijtgeraakt. In de tas zitten medicijnen (Ritalin, Libium, Oxazepam), die bij gebruik door met name kinderen zeer schadelijk voor de gezondheid zijn. De politie verzoekt degenen die meer weten over de tas of de medicijnen, te bellen naar 0900-8844.

Forse stijging diefstallen uit auto

VEENENDAAL Sinds enkele weken neemt het aantal diefstallen uit autos in de gemeente Veenendaal fors toe. Met name in het centrum en de wijken Franse Gat, Compagnie en De Pol slaan de autoinbrekers hun slag. Deze ongenode gasten zijn in het bijzonder aan het eind van de middag en s avonds actief. De politie verzoekt daarom met klem om autos goed af te sluiten en daarnaast waardevolle spullen niet in het voertuig achter te laten. Bij verdachte situaties, zoals personen die bijzondere belangstelling tonen voor autos, wordt u verzocht direct te bellen met 112.

Fietsers botsten

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op woensdagmiddag raakte een fietser gewond. Omstreeks 19.00 uur kwam een 15-jarige jongen uit Wijk bij Duurstede uit een brandgang rijden aan de Stroband. Hierbij zag de jongen een 48-jarige fietster uit Wijk bij Duurstede over het hoofd. Bij de aanrijding die volgde brak de vrouw haar been. Zij werd vervoerd naar het ziekenhuis.