Rechtbank Zutphen


Bewegwijzering gerechtsgebouw in nieuwe huisstijl

Zutphen, 5 januari 2006 - Medio januari 2006 zullen de bewegwijzeringborden in en om het gerechtsgebouw te Zutphen worden aangepast. De welbekende borden met de grijs/gele vlakken ("Justitiestijl") worden vervangen door nieuwe borden met het paars/blauwe vlakken en het logo van de rechtbank Zutphen. De werkzaamheden zullen naar verwachting op maandag 16 januari a.s. zijn afgerond.

Begin 2004 is de Rechtspraak in de externe correspondentie reeds overgegaan naar een nieuwe huisstijl (het paars/blauwe bolletje in het logo). De huidige bewegwijzeringborden, met hun gele vlakken en zwarte tekst (de "Justitiestijl"), wijken nu nog af van deze huisstijl.

Voorbereidingen
In het najaar van 2005 zijn de voorbereidingen getroffen om de borden in en om het gerechtsgebouw in Zutphen aan te passen aan de nieuwe huisstijl. Aangezien het vervangen van alle borden in het arrondissement een grote opdracht is, wordt deze gesplitst en is er in november / december 2005 begonnen met de voorbereiding met een deel van de borden aan de Martinetsingel. Vervolgens worden de overige borden in het hoofdgebouw, bij de buitenkantons en mogelijk (een deel van) de borden in het gebouw aan de Houtwal vervangen.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 5 januari 2006 Naar boven