Gemeente Oostzaan

3 januari 2006

* Inzameling huisvuil

* Commissievergadering

* Kerstbomen versnipperen na Oud & Nieuw

* Werkzaamheden in De Haal

* Enquête Oostzaanse bedrijfs- en verenigingsleven


Inzameling huisvuil
Onlangs is de huisvuilkalender 2006 verspreid. Hierin stonden enkele fouten, op dit moment worden nieuwe kalenders gedrukt. De nieuwe kalender wordt verspreid op dinsdag 10 januari a.s. tegelijkertijd met het Kompas. Op dinsdag 3 januari a.s. wordt het restafval in wijk 2 opgehaald en dinsdag 10 januari a.s. in wijk 1. De wijkindeling vindt u op de huidige afvalkalender. GFT wordt in beide wijken ingezameld op de maandag.


---

Commissievergadering
Op maandag 9 januari a.s. komt de raadscommissie Financiën bijeen om 19.30 uur in het gebouw van de Griffie, Kerkbuurt 26 te Oostzaan. Op de agenda staat de aanpassing van de begroting 2006. Deze vergadering is openbaar. Meer informatie over de agendapunten (stukken, indien aanwezig) kunt u inzien op het gemeentehuis (voor openingstijden zie boven). U kunt voor aanvang van de commissievergadering spreektijd aanvragen bij de griffier.


---

Kerstbomen versnipperen na Oud & Nieuw
De gemeente Oostzaan gaat op 5 en 6 januari weer gratis kerstbomen versnipperen. Wilt u hier gebruik van maken, zet u dan uw kerstboom vanaf 5 januari op de stoep voor uw woning. De firma Baanstede haalt de bomen op en versnippert ze op hun werklocatie in t Twiske.


---

Werkzaamheden in De Haal
Op 9 januari 2006 wordt gestart met rioolwerkzaamheden op De Haal. Hierbij zullen nog 73 woningen aangesloten worden op een nieuw aan te leggen persriool. Deze persleiding loopt van de Stationsstraat naar de Twiskeweg. Tegelijkertijd wordt gestart met horizontale boringen van een persleiding op het Noordeinde richting De Haal. De werkzaamheden op het Noordeinde duren ongeveer twee weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Voorn of de heer C. Kempenaar, tel: (075) 684 77 77.


---

Enquête Oostzaanse bedrijfs- en verenigingsleven Tussen 19 en 30 december 2005 heeft de gemeente Oostzaan een enquête verspreidt onder het Oostzaanse bedrijfs- en verenigingsleven. Doel van de enquête is een beeld te krijgen van de problemen waar het bedrijfsleven met betrekking tot de gemeente Oostzaan tegenaan loopt. De enquête is opgesteld in samenwerking met MKB Zaanstreek en de Contactgroep Bedrijven Oostzaan. Om een zo reëel mogelijk beeld te krijgen van de eventuele knelpunten is de enquête zo breed mogelijk gemaakt. Er is ruimte voor eigen inbreng. Voor het versturen van deze enquête is gebruik gemaakt van het adressenbestand van de Kamer Van Koophandel. Indien u de enquête niet heeft ontvangen, maar hier wel graag aan mee wilt werken, dan kunt u deze opvragen bij het meldpunt voor bedrijven binnen de gemeente Oostzaan, de heer P. Flens, tel: (075) 684 77 55.

Terug naar boven

---