Ingezonden persbericht


ACU politiek cultureel centrum programma januari 2006

---------------------------------

Elke dinsdag: 18:00 Kitchen Punx Veganistisch eetcafé Elke woensdag 15:00 Voko inkoopcollectief
Elke donderdag: 18:00 Kitchen Punx Veganistisch eetcafé Elke vrijdag: 00:30 Vitamine ACU Disco (na de bands) Elke zaterdag: 14:00 Kraakspreekuur
Elke zondag: 18:00 Kitchen Punx Veganistisch eetcafé

---------------------------------

Donderdag 5
Lynch & CocktailBar from Hell

New year? new battle? Two DJ's, four turntables, one style. This Thursday, get ready to go deaf on the biggest metal, hiphop and drum ?n bass. Representing the ACU with his masculine body and a never ceasing sarcasm: DJ Chris! He'll be metalling against the whitest but nevertheless most persisting breakdancer in U-Town? Straight out of dB's and back: DJ Ernst! Witness, or remain hippie. Ready for kick-off: First Round: Fight!

Aanvang: 22:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Vrijdag 6
Vitamine ACU disco: DJ Pruttelpower

Vanavond kan je met DJ Pruttelpower de sterren van de hemel dansen. Ze brengt je weer een heerlijke mix van wave, alternatieve 80's, rock, gothic, disco, new alternatieve, electro en een fleugje metal. Je kan denken aan bands als, the Prodigy, Rammstein, Vive le vete, Editors, Bloc Party, The Cure, Depeche Mode, b52's, The Ceasars, Fat Boy Slim, Laibach, Korn, Blur, Placebo, Nine Ich Nails, The Hives, Nena, Wumpscut, Franz Ferdinanz, Madonna en Kasabian. Kijk voor playlisten op www.pruttelpower.nl

zie ook www.vitamineacu.nl

Aanvang: 23:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 7
ACU's nieuwjaarsborrel

Deze mooie avond is ingericht voor alle leukste mensen van ons Utreg!!! Dat betekent dus....alle vrijwilligers van het ACU. Ben je dat nog niet... dan mis je dus een Hell-of-a-party....maar dan weet je dus ook wat je te doen staat, want wil je bij het volgende Vette Besloten ACU feestje zijn, dan zou ik maar ff belluh als ik jou was! Maar uhhh, je kunt wel een beetje mee genieten, want rond 00.30 gaan wij open voor de rest van de wereld! Dus kom en Disco the Night Away met de gezelligste groep mensen van Utreg! Maar dus voor alle vrijwilligers 7 januari Nieuwjaarsborrel. Let op je brievenbus, digitaal en aan de deur.

Aanvang: 00:30 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 7
Kraakspreekuur

Het Kraakspreekuur Utrecht, iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00. Telefonisch te bereiken onder nummer: 06 25 35 3661, om een afspraak te maken, of voor dringende vragen (voicemail wordt elke dag afgeluisterd). Email: ksutreg@squat.net

Aanvang: 14:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zondag 8
Hardcore matinee met Atomgevitter, Kru$h en Jobkrusher.

Het is alweer een tijdje geleden dat er zo'n officiele hardcore matinee was en velen van jullie vroegen de laatste tijd vaak of het niet weer eens tijd zou worden voor een nieuwe editie. Nou bij deze mensen, jullie krijgen jullie deel!!! Vandaag zullen de kitchenpunx ook lekkere hapjes voor jullie maken, ook zij hebben in het verleden altijd gezorgd voor lekkere hapjes voor de bands. Ook wordt het filmhuis Pasthei erbij betrokken. Als alles goed gaat kun je dus naast ook muziek, eten en een film verwachten, komt allen! Op het muziekale programma staan Atomgevitter, Krush en Jobcrusher. Deze laatste band is alweer een tijdje bezig en maakt snelle opgefokte crustpunk gemixed met invloeden van oude snelle bands als Infest of Disrupt. In ieder geval staat deze band garant voor een stevig potje rammen en da's natuurlijk altijd goed! Krush is een oude bekende maar wilde ik nu wel eens in het zonnetje zetten omdat ze altijd komen opdraven voor bandjes die afgezegd hebben en ze dan daarom ook nooit op posters staan. (Ik moet er nu wel bij vertellen dat ze nog niet echt bevestigd hebben (red.)) In ieder geval hebben ze al overal gespeeld en zijn ze vooral ook errug goed! Als je houdt van crust en grindcore moet je zeker even langs komen om deze luitjes uit te checken. Last but not least speelt er ook nog een internationale band, namelijk Atomgevitter uit Schotland. Zij maken ook crust maar dan weer met een thrashcore randje... waar deze omschrijving op slaat weet ik niet maar wat ik wel weet is dat die drummer wel op z'n vellen beukt!

Aanvang: 15:00 * Entreé: 5,-

---------------------------------

Zondag 8
Filmhuis Pasthéi presenteert: Sin City

Basin City, een stad zo verdorven dat het Sin City genoemd wordt. In deze stad wonen veel mensen met allemaal hun eigen verhaal. Marv, een keiharde straatvechter, is op zoek naar wraak voor de moord op een hoertje. Hartigan is een oude agent, slechts korte tijd voor zijn pensioen, maar hij zet alles op het spel om het jonge meisje Nancy te redden. Helaas voor Hartigan gaat dit fout en belandt hij in de gevangenis. Wanneer hij vrijkomt denkt hij maar aan één ding en dat is de inmiddels volwassen Nancy (Jessica Alba) wederom redden van de dood. Dwight moet alles op alles zetten om de sporen van de moord op een politieagent uit te wissen. Hij krijgt hierbij hulp van een oude vlam, Gail. Dit zijn slechts enkele van de personen en verhalen die rondgaan in Sin City, een stad die nooit slaapt en waar alles kan. Director: Frank Miller * 2005 * 119 min. * Action/ thriller * English with Dutch subt.

Aanvang: 19:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Maandag 9
Politiek cafe Alarm! - Solliciteer voor de 'Clown Army'

Eindelijk de kans om op een fantastische baan te solliciteren! Vanavond bij Alarm! krijg je de kans om je aan te sluiten bij de Clown Army die we in Nederland aan het oprichten zijn. Er zijn je al een stuk of tien mensen voor geweest, dus reageer snel op deze once-in-a-lifetime vacature. Wat kun je verwachten? Info over de Clown Army, Clownfilmpjes, Clowndiscussie over andere actievormen en alles wat je moet weten over de Clowntraining van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari. Want JIJ wilt toch ook een wereld zonder autoriteit, JIJ vindt kapitalisme toch ook doodsaai, JIJ wilt toch ook vrijheid en gerechtigheid! JIJ, ja jij daar met je nieuwsgierige neus in dit maandoverzichtje, bent die wijsneuserige dwaas die wij zoeken die net zo veel van lachen houdt als van actievoeren!

Aanvang: 20:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Donderdag 12
Lynch & CocktailBar from Hell

You win! Two DJ's, four turntables, one style. DJ Estelle bravely leaves her dB's barhole to get it on with ACU's own growling Queen of Electro: DJ Sil! Be prepared for beats and batter, as they challenge one another in a rumbling catfight. Wonder which one will shake your cocktail more fiercely? Witness, or remain Britney. Ready for the next round: Second Round: Fight!

Aanvang: 22:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Vrijdag 13
Try drowning, All under age, Henceforth

Drie Nederlandse bands die deze avond het podium beklimmen en zij hebben allen ten minste één overeenkomst; ze rocken hard!! Henceforth uit Amsterdam maakt melodieuze hardcore die lekker door ramt, en is te vergelijken met As Friends Rust: breaks op het juiste moment, zang afgewisseld met schreeuw, en allemaal even intens. Alle Under Age snapt waar het om draait. De jongens hebben goed geluisterd naar Face To Face en 88 Fingers Louie en zijn vervolgens hun band begonnen. Resultaat: punkrock van de bovenste plank! Hun eerste full-length is een absolute aanwinst voor punkend Nederland, en vanavond mogen ze het live waarmaken. Try Drowning staat voor zware, melancholisch rock. De band hoeft het niet van snelheid te hebben, zij halen het liever uit de melodie en de samenzang. Vergelijking? Een beetje Thursday, hier en daar wat Thrice en zelfs een snufje Deftones. Het moge duidelijk zijn; deze avond is, en ik citeer: 'een ware stomp in de maag!' - dhr. O. Cromag www.trydrowning.com www.allunderage.com www.henceforth.nl

Aanvang: 21:00 * Entreé: 5,-

---------------------------------

Vrijdag 13
Vitamine ACU: DJ Mic

Het is vrijdag de 13e dus ga nu niet onder die ladder doorlopen en klop hier en daar op ongeschilderd hout en ga in ieder geval voor je eigen veiligheid na de bands lekker dansen op de muziek van DJ mic. Hij zal je weer verrassen met Punk, Ska Britpop, Dance en Rock (en natuurlijk veel meer).

zie ook www.vitamineacu.nl

Aanvang: 24:30 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 14
Kraakspreekuur

Het Kraakspreekuur Utrecht, iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00. Telefonisch te bereiken onder nummer: 06 25 35 3661, om een afspraak te maken, of voor dringende vragen (voicemail wordt elke dag afgeluisterd). Email: ksutreg@squat.net

Aanvang: 14:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 14
CRUISE CONTROL XXVI, queerparty électronique

Lekkere, vette, pakkende musique électrique o.l.v. DJ Sletski, Partizan DJ en de Volledig Vrouwelijke KGB. Neue Helden: Crazy Girl-Get picked up*Yr Mum ya Dad-Catwalking *Magnus-French Movies*Ladytron-International dateline http://www.cruisecontrol.nu LET OP: Vanaf maart is de Cruise Control iedere EERSTE zaterdag van de maand!

Aanvang: 23:00 * Entreé: 3,50

---------------------------------

Zondag 15
Filmhuis Pasthéi presenteert: Monty Python's Life of Brian

Een kindje komt ter wereld. Door toeval wordt het kindje aangezien voor de messias. Dit kindje is echter geen Jezus maar het is Brian! Tussentijds zucht Judea onder het juk van de romeinen. Revolutionaire groeperingen bereiden een opstand voor teneinde Judea te bevrijden en de romeinse agressor te vernietigen! Brian sluit zich, op grond van liefde voor een vrouw, aan bij de revolutionairen doch eindigt door allerlei toevalligheden als onwillige profeet met een zeer grote aanhang! Director: Terry Gilliam * 1979 * Comedy * English with Dutch subt.

Aanvang: 21:00 * Entreé: 1,70

---------------------------------

Maandag 16
Politiek Cafe Alarm! Boekpresentatie 'Met emmer en kwast'

Vanavond is de boekpresentatie 'Met emmer en kwast' van Eric Duivenvoorden. In het boek staan 600 affiches die tot de mooiste en meest bijzondere gerekend mogen worden. Ze zijn voorzien van een begeleidende tekst waarin in vogelvlucht een historisch overzicht wordt gegeven van een turbulente en kleurrijke periode in de recente Nederlandse geschiedenis. Voortvloeiend uit de boekpresentatie is het interessant om het te hebben over de plakcultuur; wat is er over van de plakcultuur? Hoe maak je een goede poster? Welke doelen kan/wil je bereiken? Is het effectief?

Aanvang: 20:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Donderdag 19
Lynch & CocktailBar from Hell

You lose! Two DJ's, four turntables, one style. Known as ACU's one and only Go-Go Dancer, DJ Regina will now move her butt on barely two square meter as she brings you a postmodern mix of hiphop, indierock and singersongwriter. But her opponent won't go easy on her, for he'll be battling the vibrant with a secret mixture of the same ingredients. Freed from dB's for this night only: DJ Gerben! Witness, or remain sober. Ready for the next round: Third Round: Fight!

Aanvang: 22:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Vrijdag 20
Malkovich, Offcer Jones and his Patrol Car Problems (Bel), Seein'Red, Malle Pietje en de Bimbo's

Iedereen die maar een beetje van muziek met gitaren en distortions houdt in Nederland moet inmiddels wel bekend zijn met Malkovich. De band heeft inmiddels al een aantal keren in het ACU gestaan en da's altijd een succes. Op deze show viert Malkovich haar 5-jarig bestaan (hoera!) maar wordt ook afscheid genomen van bassiste Miriam (snif...). Voor wie ze dan toch nog niet kent (onder welke steen zat u precies?); verwacht een vooruitstrevende en compleet eigen mix van stijlen, waarin hardcore en heavy metal de voornaamste ingrediënten zijn voor een swingend en explosief geheel. Malkovich staat bekend om haar briljante live-shows dus gegarandeerd dat de zaal ook nu weer los zal gaan! Voor meer info check (www.iammalkovich.com). Om deze nu al gedenkwaardige avond compleet te maken heeft Malkovich een aantal bevriende bands uitgenodigd om zowel de grote vreugde als het intense verdriet mee te delen: Officer Jones and his Patrol Car Problems is weer zo'n fijne band afkomstig uit het land van onze Zuiderburen. De politieagent met autoproblemen speelt zware, hectische maar ook gruwelijk rockende metal/hardcore. Qua invloeden moet je denken aan bands als Botch, Mastodon, Converge en Isis en de nieuwe plaat genaamd ?Memorial' heeft nog maar pas het daglicht gezien. Die kun je dus gelijk effe meepikken vanavond, ja toch! (www.officerjones.tk) Seein'Red behoeft nou eindelijk es geen introductie meer. Neerlands langsbestaande politieke punkband blaast na al die jaren nog menigeen van de sokken en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. De mannen zijn boos, punk is verzet en zo is 't maar net! Malle Pietje en de Bimbo's dan, twee dames en een heer. Black Flag en L7 in de blender, een flinke portie jaren 80 kitsch in de presentatie en de allures van een wereldact. Wat levert dat op? Juist, keihard beuken! (www.bimbohardrock.com)

Aanvang: 20:00 * Entreé: 6,-

---------------------------------

Vrijdag 20
Vitamine ACU: DJ's Ezzie-x en Kondratieff

DJ Ezzie-X maakt er een sport van zo veel mogelijk stijlen muziek door elkaar te draaien. Aan bod komen alternatieve rock, hiphop, jaren 80, metal, punk, emo en pop.

Na 70 jaar afwezigheid is Kondratieff teruggekeerd aan het front. Na een lang en gedwongen verblijf in Siberië (op Stalins orders) startte hij een nieuwe carrière als DJ. Geen economisch getheoretiseer of suffe statistieken meer, maar opzwepende beats en pakkende tunes. Kondratieff draait graag new wave, indie, punk, electro, goth, britpop, enige hiphop en wat hem en hopelijk ook het publiek blij maakt.

zie www.vitamineacu.nl

Aanvang: 24:30 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 21
Kraakspreekuur

Het Kraakspreekuur Utrecht, iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00. Telefonisch te bereiken onder nummer: 06 25 35 3661, om een afspraak te maken, of voor dringende vragen (voicemail wordt elke dag afgeluisterd). Email: ksutreg@squat.net

Aanvang: 14:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 21
Elephant soundsystem

Elephant Soundsystem komt met de warmste en hotste tunes, waarom zou je dus thuis blijven? DJ Cold Sweat, Smartin en Count Ozzie zullen deze avond gaan hosten. Wie weet komen er nog een paar DJ's bij maar in ieder geval kun je tijdens Elephant Sounds de vetste reggae, ragga, dancehall, reggaeton en hiphop verwachten!!!

Aanvang: 23:00 * Entreé: 2,-

---------------------------------

Zondag 22
Filmhuis Pasthéi presenteert: Lemony Snicket's A series of unfortunate events

Je ouders verliezen is al niet gemakkelijk, laat staan allebei tegelijkertijd, maar diezelfde dag nog worden Violet, Klaus en Sunny afgeleverd bij hun nieuwe voogd: Graaf Olaf. Deze man houdt er een merkwaardig huishouden op na en al snel blijkt dat hij boosaardige plannen heeft met de drie jonge wezen. Het fortuin van de Baudelaires is genoeg om een man moordneigingen te geven en Graaf Olaf staat de Baudelaire-wezen dan ook flink naar het leven. Hopelijk hebben Violet (Emily Browning), Klaus en Sunny genoeg vindingrijkheid om zichzelf te redden uit een aaneenschakeling van werkelijk ellendige avonturen. Director: Brad Silberling * 2005 * 103 min * Adventure * English with Dutch subt.

Aanvang: 21:00 * Entreé: 1,70

---------------------------------

Maandag 23
Politiek Cafe Alarm! 2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars

Van 27-29 januari 2006 wordt het 2.Dh5-festival gehouden, een festival over strategieën, methoden en technieken die een rol (kunnen) spelen bij politieke activiteiten. Het festival zal plaatsvinden op diverse lokaties in Utrecht en zal bestaan uit verschillende praktische workshops, presentaties, discussies en cultuur. Vanavond wordt er meer info over deze avond gepresenteerd.

Programma festival:
Zaterdag 28 januari
12.00 lunch
13.00 infopunt in café en workshops in de zaal
18.00 - 20.00 diner

zondag 29 januari
12.00 lunch
13.00 infopunt in café en workshops in de zaal
18.00 - 20.00 diner
20.30 een bonte filmavond in samenwerking met videogroep Pasthei

Voor meer informatie over het festival:
2.Dh5, Voorstraat 71-bis, 3512 AK Utrecht,
e-mail: info@2Dh5.nl
website: http://www.2Dh5.nl

Aanvang: 20:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Dinsdag 24
FUF

Vanavond is er weer een Filosofisch Forum van de FUF. Tijdens een FUF-forum vindt er een discussie plaats over een filosofisch onderwerp of wordt er een filosofische film vertoond. Een FUF-forum staat garant voor een inhoudelijke, interessante en boeiende avond!

Aanvang: 20:30 * Entreé: gratis

---------------------------------

Donderdag 26
Lynch & CocktailBar from Hell

You win! Two DJ's, four turntables, one country. The final round is allocated to the programmers. dB's Jeroen and ACU's Pepijn add a new dimension to a what seems to be a harmless job? Tonight, they will rock ?n psychobillyroll each other over with the greasiest basses and the slickest tunes, and they won't stop until you can actually hear the hairdo's howling. Programming themselves into a Game Over? Witness, or remain righteous. Ready for closure: Final Round: Fight!

Aanvang: 22:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Vrijdag 27
Cornflames (B), Awaiting Seasons, Strangeways

Een avondje gevoelige emorock is altijd op zijn plaats in de donkere dagen van het jaar. En daarom halen we het beste uit het genre uit de kast. We beginnen de avond met Strangeways; het drietal maakt subtiele, melancholische poppunk die duidelijk in het straatje past met bands als The Smiths en Alkaline Trio. Kortom; geniaal! Dan is het aan Awaiting Seasons. De band rockt, zonder de nuance te verliezen. De samenzang en tempowisselingen vliegen je om de oren, waarmee de band perfect past in de nieuwe emo-punkrock stroming. Cornflames zijn de afsluiter voor de avond. Voor de liefhebber van het genre is dit een bekende naam. Deze zuiderburen maken muziek die doet denken aan The Getup Kids met een stem die wat weg heeft van Hot Water Music. Kippenvel gegarandeerd! www.awaitingseasons.com www.cornflames.be

Aanvang: 21:00 * Entreé: 5,-

---------------------------------

Vrijdag 27
Vitamine ACU: DJ's Chrissie-Q en Wilco DP

En na afloop van de bands is het weer tijd voor de wekelijkse portie Vitamine ACU. Dansen maar, op prachtige levensliederen van Kaizer Chiefs, Chemical Brothers, Madonna, Madness, Breeders, The Roots, Dead Boys, Morphine en natuurlijk de onvergetelijke Sean Paul. Dit alles wordt gevoelig aan elkaar geflanst door de altijd emotionele DJ's Chrissie-Q en Wilco DP. Meer info op www.vitamineacu.nl

Aanvang: 24:30 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 28
2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars

Van 27-29 januari 2006 wordt het 2.Dh5-festival gehouden, een festival over strategieën, methoden en technieken die een rol (kunnen) spelen bij politieke activiteiten. Het festival zal plaatsvinden op diverse lokaties in Utrecht en zal bestaan uit verschillende praktische workshops, presentaties, discussies en cultuur.

Vandaag:
12.00 lunch
13.00 infopunt in café en workshops in de zaal
18.00 - 20.00 diner

Voor meer informatie over het festival:
2.Dh5, Voorstraat 71-bis, 3512 AK Utrecht,
e-mail: info@2Dh5.nl
website: http://www.2Dh5.nl

Aanvang: 12:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 28
Kraakspreekuur

Het Kraakspreekuur Utrecht, iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00. Telefonisch te bereiken onder nummer: 06 25 35 3661, om een afspraak te maken, of voor dringende vragen (voicemail wordt elke dag afgeluisterd). Email: ksutreg@squat.net

Aanvang: 14:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zaterdag 28
KITTY - Alternative Mixed Nights in da Bass-ment!

Wie nog steeds denkt dat alternatieve muziek niet samengaat met gezelligheid, blij-doen en een relaxte atmosfeer zou gewoon eens moeten langskomen bij Utrechts gezelligste alternatieve queerparty. Want KITTY bewijst al jaren iedere twee maanden opnieuw het pure tegendeel. Swing, klets en geniet samen met andere he-, ho-, trans- en bi's van jouw én onze broodnodige dosis tech-house, electro clash, britpop, dark wave, progressive, gothic, eighties en boze dames met gitaren. Check voor een sfeerimpressie en playlists van de KITTY residents: www.acu.nl/kitty.

Aanvang: 23:00 * Entreé: 3,50

---------------------------------

Zondag 29
2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars

Van 27-29 januari 2006 wordt het 2.Dh5-festival gehouden, een festival over strategieën, methoden en technieken die een rol (kunnen) spelen bij politieke activiteiten. Het festival zal plaatsvinden op diverse lokaties in Utrecht en zal bestaan uit verschillende praktische workshops, presentaties, discussies en cultuur.

Vandaag:
12.00 lunch
13.00 infopunt in café en workshops in de zaal
18.00 - 20.00 diner
20.30 een bonte filmavond in samenwerking met videogroep Pasthei

Voor meer informatie over het festival:
2.Dh5, Voorstraat 71-bis, 3512 AK Utrecht,
e-mail: info@2Dh5.nl
website: http://www.2Dh5.nl

Aanvang: 12:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Zondag 29
Pasthéi Documentary Night: Skinhead Attitude

Swiss filmmaker Daniel Schweizer directs the documentary Skinhead Attitude. Originally shot on mini DV, the film is a history and investigation into the skinhead cult movement in the U.S. and U.K. since the 1960s. The subjects range from lightweight fashionable types to hardcore neo-Nazis. Special consideration is paid to the murder of two "Unity" skinheads in Las Vegas. Includes interviews with musicians Laurel Aitken, Jimmy Pursey, and Ian Stuart. Director: Daniel Schweize * 2003 * 93 min. * Documentary * English with Dutch subt.

Aanvang: 21:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

Maandag 30
Politiek Cafe Alarm! Queer-Guerilla

De actiegroep Queer Guerilla is het voor seksuele diversiteit strijdende zusje van GroenFront! en Onkruit! Hij/ zij heeft weinig op met de gezapigheid die heerst binnen de gevestigde homobeweging. Deze laat zich inkapselen in een maatschappij waarmee van alles mis is, terwijl er gestreefd zou moeten worden aan maatschappijverandering in een breder verband. Deze avond meer info over queer, queer-activisme en queer-guerilla.

Aanvang: 20:00 * Entreé: gratis

---------------------------------

ACU politiek cultureel centrum
Voorstraat 71
3512 AK Utrecht
tel: 030-2314590
email: home@acu.nl
website: http://www.acu.nl

DATUM TITEL
05-01-2006 Lynch & CocktailBar from Hell
06-01-2006 Vitamine ACU disco: DJ Pruttelpower
07-01-2006 ACU's nieuwjaarsborrel
07-01-2006 Kraakspreekuur
08-01-2006 Hardcore matinee met Atomgevitter, Kru$h en Jobkrusher. 08-01-2006 Filmhuis Pasthéi presenteert: Sin City
09-01-2006 Politiek cafe Alarm! - Solliciteer voor de 'Clown Army' 12-01-2006 Lynch & CocktailBar from Hell
13-01-2006 Try drowning, All under age, Henceforth 13-01-2006 Vitamine ACU: DJ Mic
14-01-2006 Kraakspreekuur
14-01-2006 CRUISE CONTROL XXVI, queerparty électronique 15-01-2006 Filmhuis Pasthéi presenteert: Monty Python's Life of Brian 16-01-2006 Politiek Cafe Alarm! Boekpresentatie 'Met emmer en kwast' 19-01-2006 Lynch & CocktailBar from Hell
20-01-2006 Malkovich, Offcer Jones and his Patrol Car Problems (Bel), Seein'Red, Malle Pietje en de Bimbo's 20-01-2006 Vitamine ACU: DJ's Ezzie-x en Kondratieff 21-01-2006 Kraakspreekuur
21-01-2006 Elephant soundsystem
22-01-2006 Filmhuis Pasthéi presenteert: Lemony Snicket's A series of unfortunate events 23-01-2006 Politiek Cafe Alarm! 2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars 24-01-2006 FUF
26-01-2006 Lynch & CocktailBar from Hell
27-01-2006 Cornflames (B), Awaiting Seasons, Strangeways 27-01-2006 Vitamine ACU: DJ's Chrissie-Q en Wilco DP 28-01-2006 2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars 28-01-2006 Kraakspreekuur
28-01-2006 KITTY - Alternative Mixed Nights in da Bass-ment! 29-01-2006 2.Dh5: festival voor activisten en wereldversleutelaars 29-01-2006 Pasthéi Documentary Night: Skinhead Attitude 30-01-2006 Politiek Cafe Alarm! Queer-Guerilla