Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 5 januari 2006

GameVillage sluit overeenkomst met Gameservers.net voor verhuur van gameservers

Utrecht, 5 januari 2006 ­ De populaire gamesite GameVillage is begonnen met het verhuren van gameservers voor diverse populaire PC spellen. Hiervoor is het een samenwerking aangegaan met Gameservers.net, een internationaal bekende organisatie voor beheer van gameservers.

De gameservers worden verhuurd onder het GameVillage label, de techniek en financiële afhandeling wordt verzorgd door Gameservers.net. Gamers en clans kunnen via de website van GameVillage een server uitkiezen voor een multiplayer game. Hiermee kunnen de spellen via internet met meerdere mensen tegelijk worden gespeeld.

Het spelen van PC spellen via internet heeft de afgelopen jaren sterk in populairteit toegenomen. Elke dag zijn tienduizenden gamers te vinden op gameservers om hun favoriete PC game te spelen met echte mede- en tegenstanders. Gameservers kunnen door een uitgever of ontwikkelaar van een game worden opgezet, maar het is ook mogelijk om er zelf één te huren. De huurder heeft dan als admin zelf controle over de gameserver om diverse opties in te stellen. Zo'n gameserver kan worden opgengesteld voor iedereen (public gameserver) of voor een select groepje (private gameserver). Het zijn vooral clans (groepen gamers die in teamverband spelen) die een private gameserver huren voor trainingen en voor het afwerken van matches tegen andere clans.

"Aangezien we met GameVillage alles willen bieden wat een gamer nodig heeft was het verhuren van gameservers voor ons een logische stap", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van GameVillage. "Samen met Gameservers.net kunnen we onze leden kwalitatief uitstekende gameservers leveren tegen een zeer redelijke prijs".

GameVillage heeft speciaal voor de lancering van deze nieuwe dienst een introductie aanbod samengesteld. Wanneer je voor 31 maart 2006 een gameserver bij GameVillage huurt voor 3 maanden, dan krijg je er gratis een vierde maand bij! Het bestellen van een gameserver gaat via de pagina www.gamevillage.nl/gv.gameserverhuren.html Op deze pagina is ook meer informatie te vinden over de verhuur van de gameservers.

GameVillage zal gameservers aanbieden voor de volgende multiplayer games:
- America's Army

- Battlefield 1942

- Battlefield 1942 DC Final

- Battlefield 1942 Eve of Destruction

- Battlefield 1942 Forgotten Hope

- Battlefield 2

- Battlefield 2 Ranked

- Battlefield Vietnam

- Call of Duty

- Call of Duty 2

- Call of Duty: United Offensive

- Counter-Strike 1.6

- Counter-Strike Condition Zero

- Counter-Strike Source tick 33

- Counter-Strike Source tick 66

- Day of Defeat

- Day of Defeat Source

- F.E.A.R.

- Far Cry

- Global Operations

- Half-Life 1

- Half-Life 2 DM

- Half-Life Natural Selection

- Half-Life Team Fortress Classic

- Half-Life The Specialists

- Halo

- Halo Custom Edition

- IGI 2: Covert Strike

- Jedi Knight 2: Jedi Outcast

- Jedi Knight 3: Jedi Academy

- Medal of Honor Allied Assault

- Medal of Honor Spearhead

- Operation Flashpoint

- Postal 2

- Quake 3

- Quake 3: Freezetag

- Quake 3: Rocket Arena

- Quake 3: Urban Terror

- Quake 4

- Rainbow Six: Ravenshield

- Return To Castle Wolvenstein

- Return To Castle Wolvenstein ET

- Soldier of Fortune 2

- Star Trek Voyager: Elite Force

- Swat 4

- Tactical Ops

- Tribes Vengeance

- Unreal Tournament

- Unreal Tournament 2003

- Unreal Tournament 2003 Deathball

- Unreal Tournament 2004

- Unreal Tournament 2004 Frag Ops

- Unreal Tournament 2004 Red Orchestra

- Unreal Tournament 2004 SAS-Mod

- Unreal Tournament Strike Force

- Vietcong

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spellen en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 85.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht