Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T E N

Politiedistrict Apeldoorn

5 januari 2006

Bromfietsdief op de video Een medewerker van een supermarkt is dankzij de beveiligingsbeelden van zijn eigen bedrijf woensdag weer in het bezit gekomen van zijn gestolen bromfiets. De diefstal werd op maandag j.l gepleegd en werd door de bewakingscamera van de winkel opgenomen. De volgende dag kwam de op de video staande verdachte, een 14 jarige Apeldoorner, de winkel binnen voor het doen van inkopen. De gewaarschuwde politie hield de verdachte aan. Tijdens het verhoor bekende hij de diefstal te hebben gepleegd. De verdachte wordt verwezen naar het bureau HALT voor het ondergaan van een passende maatregel. De eigenaar is inmiddels weer in het bezit van zijn bromfiets.

Diefstal bestelauto

Op de Aristotelesstraat in Apeldoorn werd in de nacht van 4 op 5 januari 2006 een bestelbus, merk Hyundai, voorzien van het kenteken VH-LZ-19, weggenomen. De 48 jarige Apeldoornse eigenaar deed er aangifte van.

Brand in woning

Op 4 januari 2006, om 09.35 uur kreeg de politie de melding dat een woning in brand stond aan de Loseweg in Apeldoorn. Daar aangekomen bleek de zolderverdieping van de woning in brand stond. Op het moment van de brand waren de bewoners niet meer in het pand, een in het pand aanwezige kat kon worden gered. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen, dat de bovenverdieping uitbrandde. De oorzaak van de brand is mogelijk een defecte zonnebank.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --