Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

5 januari 2006

Epse: Inbraak op klaarlichte dag

Op woensdagmiddag (04-01) is er ingebroken in een woning aan de Dortherweg in Epse. Toen de bewoner thuis kwam zag hij dat het raam was geforceerd. Twee kluizen met slechts administratieve bescheiden zijn ontvreemd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zutphen: Winkeldief aangehouden In een supermarkt aan de Joke Smitlaan in Zutphen heeft de politie woensdag (04-01), aan het begin van de avond, een winkeldievegge kunnen aanhouden. De 44-jarige vrouw uit Zutphen had 5 pakjes sigaretten en een tijdschrift ontvreemd. Zij heeft een verklaring afgelegd en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Brummen / Leuvenheim : Snelheidscontroles Op woensdagmiddag (04-01) heeft de politie aan de Eerbeekseweg in Brummen gecontroleerd op snelheid. In het totaal passeerden er 1000 automobilisten, waarvan er 67 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid is 112 km/h, terwijl de toegestane snelheid 80 km/h is.

Op de Arnhemseweg in Leuvenheim heeft de politie woensdagavond (04-01) snelheidscontroles uitgevoerd. Er passeerden ook hier zo'n 1000 automobilisten, waarvan er 70 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/h. Toegestaan is 50 km/h.

Alle overtreders krijgen binnenkort een bekeuring thuis.

Einde berichten

Nadere informatie: Politievoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52

---- --