PERSBERICHT - 2006-01-05

Motortours van Vrij Uit nu ook op GPS verkrijgbaar

Vrij Uit motortours zijn nu ook op GPS verkrijgbaar. In totaal staan in het aanbod 52 verschillende tours in 16 landen die zowel individueel als in groepsverband gereden kunnen worden. Alle tours zijn te vinden in de nieuwe Vrij Uit brochure Motorvakanties 2006.

Als de klant er voor kiest de route individueel te rijden, krijgt hij een gedetailleerde routebeschrijving mee. Aan de hand van dit zogenaamde roadbook vindt de motorrijder met gemak de uitgezette routes. Om het nog eenvoudiger te maken zijn de routes voor de meeste tours nu ook op GPS verkrijgbaar. Zo houdt de klant nog meer tijd over om te genieten van het prachtige natuurschoon dat hij onderweg tegenkomt.

Alle systemen
De route op GPS kan via een mail aan gps@mro-reizen.nl onder vermelding van de reis en het reserveringsnummer worden aangevraagd en wordt vervolgens gemaild. De route kan op vrijwel alle navigatiesystemen gelezen worden.

Kenmerkend
Alle routes zijn in samenwerking met de stichting Motorreizen en Opleidingen (MRO) uitgestippeld. Kenmerkend zijn de comfortabele hotels waar ook de motor veilig staat en natuurlijk goede routes; weinig snelweg en veel kleinere wegen door mooie natuur en levendige dorpjes.

De Vrij Uit brochure Motorvakanties 2006 is aan te vragen via de website www.vrijuit.nl, via het gratis telefoonnummer 0800-8745848 of bij een ANVR reisbureau.

Noot voor de redactie,