Ingezonden persbericht


Fellowes Cosmic: wat mooi is kan mooi blijven

Fellowes, vooraanstaand leverancier van technologische hulpmiddelen, introduceert Cosmic, een ongecompliceerde lamineermachine voor thuisgebruik.

De nieuwe lamineermachine maakt lamineren leuk en gemakkelijk, en voegt een glanzende dimensie toe aan elke kunstzinnige uiting en presentatie ook voor zakelijke projecten! Vormgeving en prestaties zullen iedereen aanspreken, van hobbyisten tot fotografen en kleinzakelijke thuiswerkers.

Jeroen de Wit, Trade Marketing Manager van Fellowes, verklaart: De Fellowes Cosmic is ideaal voor creatieve opdrachten van schoolgaande kinderen en biedt geweldige mogelijkheden om artistieke uitingen, zoals tekeningen en foto s, te beschermen tegen verfletsing en kreuken. En het gebruik zelf is makkelijk en leuk!

Eenvoud in gebruik
De Fellowes Cosmic is met een druk op de knop gebruiksklaar, wat wordt aangegeven met een groen lampje en een piepsignaal. Je schuift simpelweg het object in de lamineerhoes in het apparaat en de Cosmic doet de rest! Het lamineren van een A4-vel duurt nog geen minuut!

De Cosmic is uitgerust met HeatGuard Technology", die de externe temperatuur regelt met behulp van een unieke dubbelwandige isolatievoorziening; zo hoef je je geen zorgen te maken over hete onderdelen of brand- en schroeigevaar.

Eindeloze mogelijkheden
De Cosmic is ideaal voor thuisgebruik en biedt effectieve bescherming van papieren documenten, zoals kindertekeningen, receptkaarten (handig als ze afwasbaar zijn), foto s, knutselwerkjes en ook zakelijke documenten die extra bescherming behoeven.

Daarnaast is de Cosmic geschikt voor het lamineren van bijvoorbeeld naambadges voor school of bedrijf, en voor belangrijke mededelingen of waarschuwingen aan de wand.

De Fellowes Cosmic is ook zeer geschikt voor gebruikers van digitale camera s die hun favoriete opnamen willen afdrukken en ze vervolgens lamineren om ze jarenlang veilig en kleurecht te bewaren!

Verder leent de Cosmic zich uitstekend voor zakelijke toepassingen, zoals het maken van roosters, het beschermen van belangrijke documenten of het lamineren van telefoonlijsten of menu s.

Dankzij de ergonomische handgreep is de Cosmic ook eenvoudig te vervoeren en op te bergen, waarbij je het netsnoer om de handige standvoetjes slaat.

Beschikbaarheid
De Cosmic is leverbaar met ingang van januari 2006. Verkrijgbaar bij o.a. de kantoorvakhandel, Dixons en MediaMarkt. Adviesverkoopprijs is ¬ 69, 99.

Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera s en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden.

Noot aan de redactie,