Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds sluit 2005 af met uitstekend resultaat

Amsterdam, januari 2006 - Het Vastgoed Fundament Fonds boekte in het jaar 2005 een uitstekend resultaat. Inclusief het uitgekeerde dividend van Euro 4,88 betekent dit een rendement van 23% over 2005. Het fonds keert Euro 1,32 per aandeel dividend uit*. Zowel de performance van de directe beleggingen in onroerend goed, als de beursgenoteerde aandelen hebben bijgedragen aan dit resultaat.

Het niet beursgenoteerde Vastgoed Fundament Fonds ontwikkelt zich zeer positief. De kracht van het fonds ligt in de unieke beleggingsmethode: de aandelen zijn dagelijks verhandelbaar, het fonds heeft een aantrekkelijk geprognosticeerd rendement en de voor uitkering beschikbare winst wordt elk kwartaal in de vorm van dividend aan de beleggers uitgekeerd. De portefeuille van het Vastgoed Fundament Fonds bestaat voornamelijk uit directe vastgoedbeleggingen in Nederland en tevens aandelen van Europees genoteerde vastgoedfondsen.

Het fonds wordt actief beheerd door Annexum Beheer B.V., een toonaangevende specialist in vastgoedbeleggingen voor de particuliere en institutionele markt. Het vermogen dat Annexum belegt op de vastgoedmarkt bedraagt meer dan Euro 350 miljoen. Annexum Invest B.V. heeft in de afgelopen jaren een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen geplaatst, zoals Casino Vastgoed Amsterdam CV, De Planeet CV, Vastgoed MECC CV en het winkelfonds Crystalveste CV.