Ingezonden persbericht


Persbericht

04 januari 2006

Reclamefolders voortaan online
Aktiefolders bundelt aanbiedingen online op uniek internetplatform

Aktiefolders, een nieuw en innovatief reclamebureau uit Emmen, gaat, na een zeer succesvolle pilot in Drenthe en Duitsland, nu de hele Nederlands markt bestormen. Het bedrijf biedt ondernemers via het platform www.aktiefolders.nl de mogelijkheid aktieaanbiedingen gericht en goedkoop te presenteren aan de voor hen relevante doelgroepen. Consumenten kunnen op dit platform zoeken naar specifieke producten en aanbiedingen van bedrijven uit hun regio. Aktiefolders plaatst hiermee de traditionele reclamefolders op een unieke manier in het Internettijdperk.

Aktiefolders is in januari 2005 opgericht door een aantal vooruitstrevende ondernemers met een vernieuwende kijk op reclame. Na een succesvolle pilot in de regio Drenthe groeit het bedrijf al sterk in de drie noordelijke provincies. Aktiefolders streeft ernaar in juni landelijke naamsbekendheid te hebben. Om dit te realiseren investeert het bedrijf 70% van de omzet in het vergroten van de eigen naamsbekendheid. Naast Nederlandse bedrijven zien ook bedrijven uit Duitsland hun kans schoon via het platform klanten van over de grens te trekken. "'Reclame maken kost veel geld, maar wat levert het op?' is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen," aldus Erwin van der Staaij, commercieel directeur van Aktiefolders BV. "Ze zien een tijdelijke opleving in de verkoop, maar moeten daarna opnieuw investeren. Dit is op te lossen door van reclame een continu proces te maken. Niet door consumenten constant te bestoken met reclamefolders, maar door ze in staat te stellen actuele aanbiedingen in elke regio 24 uur per dag zelf te kunnen vinden. Consumenten vinden steeds beter hun weg op het Internet en gaan vóór een aankoop eerst zoeken naar meer informatie. Aktiefolders maakt hiervan handig gebruik door aanbiedingen te bundelen en overzichtelijk te presenteren op een Internetplatform.

Daarnaast kan de ondernemer voor een gering bedrag gebruik te maken van de diensten van Aktiefolders. Afhankelijk van het aantal regio's, biedt Aktiefolders de ondernemers een startprijs van E19,50 per maand (5 regio's). 'De prijszetting is natuurlijk ook nog eens zeer aantrekkelijk, vooral als je dat vergelijkt met de andere opties van adverteren'".

Meer informatie over Aktiefolders is te vinden op www.aktiefolders.nl.

(BERICHT VOOR DE REDACTIE
Over Aktiefolders:

Aktiefolders is een jong bedrijf dat het MKB de mogelijkheid biedt om hun advertenties gericht en goedkoop te presenteren aan een specifieke doelgroep. Aktiefolders maakt hiervoor gebruik van het platform www.aktiefolders.nl waarop consumenten gericht kunnen zoeken naar specifieke producten en aanbiedingen in hun regio. Aktiefolders maakt hiermee alle aanbiedingen per regio overzichtelijk voor consumenten en biedt bedrijven van alle grootte de mogelijkheid tegen lage kosten grote bekendheid te verwerven binnen de door hen gewenste regio's.

Aktiefolders is opgericht in 2005 en is een initiatief van ondernemer L. Wessels. Naast vele kleine, lokale bedrijven zijn ook landelijke en internationale bedrijven waaronder Aldi, Kruidvat en Etos vertegenwoordigd op aktiefolders.nl

Voor meer informatie over aktiefolders.nl, kunt u contact opnemen met: commercieel directeur Erwin van der Staaij, Tel. 0591-648989 (mobiel: 06 - 551 235 20) of mail: erwin@aktiefolders.nl


---- --