PERSBERICHT - 2006-01-06

'Ervaring die het hele gezin niet snel zal vergeten'

Vrij Uit: als enige vakantie in een 'Pipo-woonwagen'

Vrij Uit biedt als enige touroperator in Nederland een vakantie in een heuse Pipo woonwagen aan. Vrij Uit ziet een groeiende behoefte aan bijzondere vakanties, waarbij het hele gezin geniet en de vakantie een ervaring is die zij niet snel zal vergeten. Les Roulottes de Monédières zoals het woonwagenpark in Frankrijk heet, speelt hierop in met deze woonwagens.

Dordogne De nieuwe en unieke vakantieverblijven (in totaal 35 stuks) staan in de Franse Dordogne, nabij het landelijke dorpje Chamberet. De roulottes (Franse woord voor woonwagen), hebben een typische Pipo de Clown uitstraling met frisse kleuren en veel houtgebruik. Ook het trappetje als opstap voor de woonwagen ontbreekt niet.

Alle gemakken
De woonwagens zijn verder van alle gemakken voorzien en uiterst sfeervol en comfortabel ingericht. Zo is er een tweepersoonsbedstee, een badkamer met douche en toilet, een kitchenette en een woongedeelte met eethoek en twee eenpersoonsslaapbanken waarvan één met onderschuifbed. Ze bieden ruimte aan maximaal 4 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar.

Families
De woonwagens zijn zeer geschikt voor families met kinderen en liefhebbers van rust en natuur. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen en in de omgeving kan men raften, mountainbiken, paardrijden, vissen en wandelen.

Bij boeking van een vakantie in een woonwagen tussen 3 juni en 30 september 2006, met een verblijf van minimaal 4 nachten, ontvangt men bij Vrij Uit 25% korting. Een 8-daagse vakantie in een woonwagen kan al vanaf: 394,-

Informatie
Les Roulottes de Monédières, staat in de Vrij Uit brochure Vive la France 2006. Voor meer informatie over dit bijzondere vakantieverblijf kan de klant terecht bij de ANVR reisbureaus of bellen met Vrij Uit 0900 874 5848. Het aanbod is ook te boeken op www.vrijuit.nl.

Noot voor de redactie Thomas Cook Nederland
Voor meer informatie,