Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T E N

Politiedistrict Apeldoorn

7 januari 2006

Apeldoorn- Inbraak bij bedrijf

De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak in een winkel aan de Julianalaan. De inbraak is gepleegd in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 januari. De daders zijn vermoedelijk via een zij-ingang het pand binnen gegaan en hebben onder andere de kluis doorzocht. De daders hebben naast een geldbedrag ook een basisstation voor een telefoon meegenomen. Eventuele getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-884.

Apeldoorn- Winkeldief door alerte man aangehouden

Door een alerte 16 jarige man uit Apeldoorn is een 30 jarige winkeldief uit Rotterdam aangehouden. De winkeldief wilde met een aantal kledingstukken een winkel aan het Leienplein verlaten zonder de kleding te betalen. De dief wilde er vandoor gaan maar werd door de 16 jarige man aangehouden en overgeleverd aan de politie.

Apeldoorn- tasjesroof

De politie stelt een onderzoek in naar een tasjesroof. Op vrijdagmiddag rond 13:45 uur liep een 58 jarige vrouw met haar rollator over de Tjallingweg komende vanaf het winkelcentrum. Opeens werd zij overvallen door twee jongens die haar boodschappentas weg pakten. De jongens werden door een getuige nog gezien op de Eendenweg en de 1e Johannastraat. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

/////////////////////////////////////////Einde berichten//////////////////////////////////

Nadere informatie: Bureau Persvoorlichting 055 - 548 60 58

055 - 548 60 52

---- --