Politie Zeeland


---


O-0112-2006. Diefstal uit bedrijfsauto
In een bedrijfsauto die geparkeerd stond in de Beatrixlaan in Bruinisse is tussen 6 januari 16.00 uur en 9 januari 10.00 uur een inbraak gepleegd.
Er zijn verschillende gereedschappen weggenomen uit de bus waarvan de totale waarde nog onbekend is.

Z-0113-2006. Ongeval
Op de kruising tussen de Westlangeweg en de Westelijke Dwarsweg in Hoofdplaat vond rond 11.45 uur een ongeval plaats tussen twee personenauto's.
De 41-jarige bestuurder uit de gemeente Sluis reed over de Westlangeweg komende uit de richting van Hoofdplaat en schatte in dat hij hij nog voor de personenauto van de 39-jarige bestuurster uit Breskens het kruispunt op kon rijden. Hierop volgde een frontale botsing.
De bestuurster uit Breskens raakte bekneld en is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder uit de gemeente Sluis is naar de huisartsenpost gebracht. Beide voertuigen zijn total loss.

O-0114-2006.Aanrijding Goes
Op de kruising Fruitlaan en het Stationspark in Goes vond om 13.20 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 19-jarige bestuurder uit 's Gravenpolder reed over het Stationspark, komende uit de richting van het spoor, en verleende geen voorrang aan een 74-jarige bestuurder uit de gemeente Goes die op de kruisende voorrangsweg reed.
De 74-jarige man liep een hoofdwond op. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.