Gemeente Berkel en Rodenrijs


Reinigen en onderzoeken hoofdriool "Dorp Noord" De gemeente Berkel en Rodenrijs start op 9 januari 2006 met het reinigen en onderzoeken van het hoofdriool in de wijk "Dorp Noord". De reiniging wordt uitgevoerd door Sita Rioolservice. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de firma M.J. Oomen.

Start bij Van Naeldwijklaan
De werkzaamheden zullen op 9 januari aanvangen in de Van Naeldwijklaan. Vervolgens de Van der Voortstraat, Krugerlaan, Vlamingstraat, Montignyplein/straat, Erberveldplein/straat, Langeveldstraat, Rippingstraat, Verveenstraat, Van Aalststraat, Swemcooperlaan, Wilhelminastraat, Florisstraat, Ruyterstraat, Luytenstraat, Coornwinderlaan, Egmondstraat, Wethouder Schipperstraat, Burgm. Grundemanstraat, Beatrixstraat, Emmastraat, Marijkestraat, Margrietstraat, Irenestraat, De Wildert, De Vaert, Oranjestraat en Julianastraat . De totale reiniging en inspectie van de wijk zal ongeveer 2 weken in beslag nemen. De werkzaamheden zullen, indien de weersomstandigheden het toelaten, op 20 januari 2006 eindigen.

Als het nodig is, zal er met een halve wegafzetting gewerkt worden. Hierdoor kunnen vertragingen en omrijbewegingen voor het verkeer ontstaan.

De busdiensten kunnen de gewone route blijven rijden.

Stankoverlast mogelijk
In geval van onvoldoende ontluchtingscapaciteit van uw huisriool, is water en/of stankoverlast mogelijk. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, adviseren wij u het toilet en de overige afvoeren af te dekken (bijvoorbeeld een emmer water op het WC deksel). Het bedrijf Sita rioolservice, die deze werkzaamheden uitvoert, zal trachten de overlast zoveel mogelijk te voorkomen.

Het exacte tijdstip van uitvoering is afhankelijk van de weersinvloeden, de werksnelheid en de mate van vervuiling. Het bedrijf Sita is herkenbaar aan de grote gele reinigingsauto´s, zodat u vanzelf ziet wanneer uw straat aan de beurt is.
Wij hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer S. de Buck van de afdeling Beheer Buitenruimte telefoon (010) 514 0774.

Laatste wijziging website: 03 januari 2006
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs