Aladdin helpt Microsoft bij opsporen virusdreigingen

IJsselstein, 9 januari 2005 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, is toegetreden tot de Microsoft Virus Information Alliance (VIA). Hiermee steunt Aladdin Microsoft bij het opsporen van virusdreigingen die applicaties van Microsoft kunnen aantasten.

De Microsoft VIA is opgericht in 2003 en vormt een forum voor het delen van technische informatie over virussen en wormen die schadelijk zijn voor Microsoft producten. Leden van de VIA wisselen continu waardevolle, technische informatie uit over nieuwe virussen zodat Microsoft klanten snel kan informeren over bedreigingen en hoe zij deze kunnen bestrijden."

"Aladdin is verheugd Microsoft te kunnen steunen in deze alliance. Ons Content Security Response Team levert informatie over de verspreiding en impact van virussen", vertelt Shimon Gruper, vice president technologie van de eSafe business unit. "Door deelname aan de Microsoft VIA kan Aladdin het publiek snel en accuraat informeren als er een virusuitbraak is."

Microsoft werkt hard met Aladdin en de andere leden van de VIA, om klanten te informeren over hoe zij zich kunnen beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen. "Beveiliging is een onderwerp dat de hele branche aangaat. We willen daarom graag samen met onze partners blijven samenwerken om de beveiliging voor alle computergebruikers te verbeteren", aldus Stephen Toulouse, security program manager van het Security Response Center bij Microsoft.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.