Ingezonden persbericht

Designery House Make-Up maakt woningen klaar voor verkoop

want ook een huis krijgt maar één kans voor die 1e indruk

EINDHOVEN, 20060109 -- Sinds kort opereert een jong bedrijf succesvol op het gebied van verkoopklaar maken van te verkopen woningen. Een nieuw concept op de Nederlandse markt. Opererend onder de naam DESIGNERY HOUSE MAKE-UP en de belofte inhoudende pay-off ..EN KIJKERS WORDEN KOPERS !.. zorgt een jong team van binnenhuisstylistes ervoor, dat een huis de meest optimale 1e indruk geeft bij een bezichtiging door de potentiele koper.

Mensen leven hun leven in een door henzelf gecreeerde stek. Verzamelen spulletjes en vertrouwdheid om zich heen. En veranderen een huis in een warme jas die past. De oneffenheidjes vormen op den duur de charme van de huiselijke sfeer. En daar is helemaal niets mis mee.

Maar als het moment daar is, dat het huis verkocht moet gaan worden, is het goed eens met een frisse, objectieve kijk door dat huis te lopen om, door de ogen van een ander, punten op te sporen en glad te strijken, die storend zouden kunnen zijn en dus een belemmering vormen voor een snelle verkoop. Want bekend is dat slechts een klein aantal van de geinteresseerde kijkers de creativiteit hebben om door zo'n gevestigde sfeer van anderen heen te kijken.

Op dat moment komt DESIGNERY HOUSE MAKE-UP in beeld !
De mensen van Designery oordelen niet over smaak, kleur of inrichting, maar hebben die objectieve kijk op een interieur en maken een huis aantrekkelijk voor een grotere doelgroep en kunnen daarmee zelfs de waarde van het huis positief beinvloeden. Designery creeert ruimte, licht, lucht en sfeer, want ook een huis krijgt maar één kans voor die 1e indruk !

De werkwijze van Designery house make-up is als volgt:
Bij een 1e bezoek bekijkt een binnenhuisstyliste met een deskundig oog naar de inrichting en staat van onderhoud van een woning. Alle vertrekken komen hierbij aan bod. Na dit 1e bezoek wordt onmiddellijk een afspraak gepland voor een evaluatie. Bij deze evaluatie wordt aan de hand van een rapport de bevindingen van de stylist voorgelegd.
Vanaf dat moment is het de keuze aan de huiseigenaar, hoe verder te gaan. Hij kan ervoor kiezen de geadviseerde veranderingen zelf uit te voeren, gedeeltelijk zelf uit te voeren of alles uit handen te geven aan Designery. In alle gevallen voert Designery de regie en is daarmee het wakend oog voor het meest perfecte eindresultaat en het bewuste "liefde op het 1e gezicht "-effect !

Designery werkt nauw samen met:
* creatieve binnenhuistylisten
* gerenomeerde verhuizers voor bijv. mankracht en tijdelijke opslag
* schilders voor een likje hier of daar
* verhuurbedrijven van interieurattributen en sfeermakers
* meesterbloembinders voor de finishing touch

DESIGNERY HOUSE MAKE-UP ..EN KIJKERS WORDEN KOPERS !