Twynstra Gudde benoemt nieuwe partners

Twynstra gudde

Twynstra Gudde Adviseurs en Managers heeft per 9 januari jl. vijf nieuwe partners en één nieuwe project executive benoemd.

Ing. S.A.M. (Stan) Duifhuizen (43), project executive
Stan Duifhuizen is sinds 1990 werkzaam bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Zijn vakgebied is programmamanagement in de breedste zin des woords. Zijn specialisaties liggen op het vlak van de veranderingen in de uitvoering van het beleid in het Landelijk Gebied en op het vlak van groene gebiedsontwikkeling. Zijn opdrachtgevers zijn met name provinciale, regionale en gemeentelijke overheden, ZBO's en natuurbeherende organisaties. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan, o.a. op het vlak van programmamanagement en duurzame ontwikkeling. Achtergrond: Hogere Bosbouw en Cultuur-techniek te Velp.

F.C.B.M. (Frank) Willems (42)
Frank Willems is sinds 1999 werkzaam bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Zijn werkterrein is het inhoudelijk begeleiden van grootschalige en kleinere herstructureringstrajecten, uitbestedingstrajecten (ook aanbestedingstrajecten) en samenwerkingstrajecten van ICT-organisaties in het bedrijfsleven en bij de overheid. Specialist op het gebied van inrichting van ICT- organisaties en de regie tussen vraag (opdrachtgevers) en aanbod (leveranciers). Frank is eerder managing consultant van ICT organisaties geweest. Hij heeft een aantal Shared Service Centers (SSC) opgezet zowel binnen de overheid als binnen het bedrijfsleven. Hij is in grote mate betrokken bij het professionaliseren en de ontwikkeling van het IT (Service) Management vakgebied, door oprichting van vakorganisaties (NGI Afdeling beheer), door ontwikkeling en verbetering van methodieken, zoals ITIL en IT Service CMM en door publicaties, opleidingen en lezingen hierover. Achtergrond: Bedrijfskundige Informatica.

ir. G. (Gezinus) Hagen MBA (41)
Gezinus Hagen is sinds november 2004 werkzaam bij Twynstra Gudde Interim Management/Project Executives. Hij is daar primair verantwoordelijk voor de acquisitie en begeleiding van interimmanagement-opdrachten in de sectoren bouw, vastgoed, projectontwikkeling en infrastructuur. Woningcorporaties hebben zijn bijzondere aandacht. Gezinus is gespecialiseerd in het opzetten en aansturen van omvangrijke projectorganisaties en wordt regelmatig door opdrachtgevers gevraagd hen hierbij te begeleiden.
Hij studeerde Civiele Techniek in Delft (1989) en Projectmanagement in Enschede (1997). Hij begon zijn loopbaan bij een gerenommeerd bouwkos-tenmanagementbureau. Eerder heeft hij als projectmanager gewerkt bij Twynstra Gudde (van 1992 tot 1998). Tussen 2002 en 2004 werkte Hagen als zelfstandig projectmanager en gaf in die periode onder andere leiding aan een groep projectleiders bij een grote woningcorporatie. Sinds 1995 is hij als docent Bouwprojectmanagement verbonden aan Avans+ in Breda. Daar verzorgt hij regelmatig cursussen op het gebied van projectmanagement.

Ir. R.L.M. (Rob) Lambrichs de Bruin (47)
Sinds augustus 2004 maakt Rob Lambrichs de Bruin deel uit van het team overheidsadviseurs van Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Hij adviseert centrale en lokale overheden met name op het gebied van sturingsrelaties en bedrijfsvoering. Zijn specialismen zijn performance improvement en performance management, waarmee hij overheidsorganisaties in staat stelt beter en conform verwachting te presteren. Voorheen was Rob directeur van organisatieadviesbureau teamAcademy, werkzaam bij PricewaterhouseCoopers en rechtsvoorgangers. Ook heeft hij als officier bij de Koninklijke luchtmacht diverse managementfuncties vervuld. Achtergrond: studies electrotechniek, technische natuurkunde en Gestalttherapie.

Drs. M.H.M. (Martijn) Jansen (36)
Martijn Jansen is sinds 1999 werkzaam bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Zijn opdrachten zijn gericht op het verbeteren van de (commerciële) performance van bedrijven. Zijn werk kenmerkt zich door een combinatie van HRM en Bedrijfsvoering, vanuit de visie dat bedrijven beter presteren als medewerkers beter (kunnen) presteren. Zijn opdrachtgevers zijn met name geconcentreerd in de verzekeringenmarkt. Hij heeft verscheidene boeken en artikelen, onder meer over Operational Excellence, op zijn naam staan en is tevens spreker op verscheidene congressen. De vorige werkgever van Martijn was verzekeraar Centraal Beheer Achmea te Apeldoorn. Achtergrond: studie Bedrijfskunde aan de RijksUniversiteit Groningen.

Ir. R.J.H. (Richard) Vollebregt (37)
Richard Vollebregt is van november 1993 tot juni 2000 adviseur geweest bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers. Sinds juli 2000 is hij senior adviseur en MT-lid bij Twynstra The Bridge, de in business innovatie gespecialiseerde dochter Twynstra The Bridge. Zijn vakgebied is new business en start-up management. Hij adviseert en ondersteunt zijn opdrachtgevers met het opzetten en managen van nieuwe bedrijfsactiviteiten. Zijn opdrachtgevers zijn voornamelijk afkomstig uit de zakelijke dienstverlening. Achtergrond: studie Technologie Management aan de Technische Universiteit van Eindhoven.