Korting 6% op de studentenpolis

Studenten.net

PERSBERICHT
10 januari 2006

KORTING 6% OP DE STUDENTENPOLIS

Studenten die de Studentenpolis rechtstreeks afsluiten via www.studentenpolis.nl krijgen een korting van 6% op de Basisverzekering. Op jaarbasis levert dat een besparing van 62,88 euro op. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen is het mogelijk om studenten die zich rechtstreeks aanmelden deze korting te bieden.

GOEDKOOPSTE PAKKET
De Studentenpolis biedt met de basisverzekering en de aanvullende verzekering het goedkoopste pakket voor studenten. In het speciaal samengestelde aanvullende verzekeringspakket worden de belangrijkste medische kosten vergoed, zoals tandheelkunde, fysiotherapie, sport-medisch advies, vergoedingen voor brillenglazen/contactlenzen, preventieve injecties voor reizen naar het buitenland, psychologische hulp, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

STUDENTENPOLIS
De Studentenpolis is een zorgverzekering speciaal voor studenten en is tot stand gekomen door een samenwerking van Studenten.net met CZ Zorgverzekeringen en DFY Condoms. De Studentenpolis biedt dekking tegen de meest voorkomende zorgbehoeften. Daarnaast verstrekt de Studentenpolis jaarlijks 100 gratis condooms en biedt, op doorverwijzing van de huisarts, dekking voor een jaarlijkse controle op SOA's en HIV/Aids. Studentenpolis.nl steunt het Nationale Rode Kruis door voor elke student die gebruik maakt van de studentenpolis 1 euro aan het Rode kruis over te maken.

STUDENTEN.NET
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met meer dan 180.000 leden en gemiddeld 20.000 bezoekers per dag. Studenten.net is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland, waaronder Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS
Meer informatie:

- Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 06-55714302
- to Concept (verzekeringstechnisch), Frank van Wijngaarden, telefoon 0162-317964