Heuvelrug, 12.45 uur

Utrecht, 10-01-2006 o Nieuwsberichten district Heuvelrug

Snelheidscontrole

MAARSBERGEN Op de Tuindorpweg in Maarsbergen heeft de politie maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Daarbij werden vier overtredingen geconstateerd. Een bestuurder reed 108 kilometer per uur, een ander 86. Ter plaatse geldt een snelheidslimiet van 50.

Verlichtingscontrole

VEENENDAAL De politie heeft maandagmorgen een verlichtingscontrole gehouden op de Smalle Zijde en de Prins Bernhardlaan in Veenendaal Daarbij werden 28 fietsers bekeurd. De controle vond plaats tussen 07.30 en 08.15 uur.

Snelheidscontrole

VEENENDAAL Op de Kerkewijk in Veenendaal heeft de politie maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Daarbij werden drie bekeuringen uitgeschreven.

De controle vond plaats tussen 15.45 en 16.45 uur in beide richtingen. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 kilometer per uur.

Jonge winkeldievegge

VEENENDAAL Een 14-jarig meisje uit Veenendaal is maandagmiddag in haar woonplaats betrapt op de winkeldiefstal van een paar pumps ter waarde van 19,95 euro.

Personeel van de winkel aan de Hoofdstraat hield het meisje omstreeks 16.15 uur aan toen het alarm afging. De Veenendaalse werd overgedragen aan de politie, die haar moeder informeerde. In overleg wordt het meisje aangemeld bij bureau Halt voor een alternatieve straf.