Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

10 januari 2006

Lochem - Doorgereden na aanrijding

De politie onderzoekt een aanrijding, waarbij de auto van een 34-jarige Lochemmer beschadigd raakte. De man had de auto dinsdagavond 3 januari geparkeerd op de Dillenburg. De volgende dag zag hij dat er krassen en een deuk in zijn auto zaten. Op de auto werd blauwe verf aangetroffen. Mogelijk dat de veroorzaker niets gemerkt heeft of dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Wilp - Vrouw botst tegen gevel bedrijf

Een 32-jarige automobiliste uit Terwolde raakte maandagavond (9/1) gewond aan haar hand nadat ze van de weg geraakt was. De vrouw reed omstreeks 20.15 uur over de Tienmorgen vanaf Klarenbeek. Op de Zonnenbergstraat reed zij in een bocht rechtdoor via de groenstrook en twee heggen tegen de gevel van een bedrijf aan Koppelstraat. De vrouw raakte slechts gewond aan haar hand. De auto was dusdanig beschadigd dat het moest worden weggesleept.

Zutphen - Politie treft gestolen bedrijfsauto aan

De politie heeft maandagmiddag (9/1) op de IJslandsestraat een bedrijfsbusje aangetroffen. Agenten gingen een kijkje nemen naar aanleiding van een melding. Van het busje was een ruit vernield en de bedrading van het contactslot was kapot getrokken. Eigenaar van het busje bleek een bedrijf in Twello, maar men had het voertuig nog niet gemist. De bedrijfsauto kan na onderzoek terug naar de rechtmatige eigenaar.

Twello - Inbraak bouwplaats

Bij een bouwplaats aan de Stationsstraat werd afgelopen weekend (6/1-9/1) ingebroken in een kantoorkeet en een schaftkeet. Weggenomen werden enkele oplaadbare gereedschappen, waaronder een decoupeerzaag en een zaklamp. Van de keten werd een rolluik en een ruit vernield. De politie is een onderzoek gestart.

Lochem - Geen gordel

Agenten hebben maandagmiddag (9/1) bij een controle op de Kwinkweerd vijf bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Er werd gecontroleerd van 15.45 tot 16.45 uur.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --