Koninklijk Horeca Nederland

Achmea ondersteunt de Horeca Ondernemers Academie

Persbericht 10 januari 2006
PERSBERICHT HORECA ONDERNEMERS ACADEMIE
Achmea ondersteunt de Horeca Ondernemers Academie Woerden, 10 januari 2006 - - Per 1 januari 2006 is Achmea participant geworden van de Horeca Ondernemers Academie. Hiermee levert Achmea een belangrijke bijdrage in de realisatie van de doelstelling van de Horeca Ondernemers Academie: meer rendement halen uit de horecaonderneming.

Horeca Ondernemers Academie Achmea is al jaren actief in de horecasector en toont zich verheugd met de betrokkenheid en resultaatgerichtheid van de Horeca Ondernemers Academie. Kenmerken die ook voor Achmea tot de kernwaarden behoren.

Zonder de actieve bijdrage van de participanten zouden we veel minder ondernemers kunnen bereiken en daardoor kansen missen om hen te steunen in de ontwikkeling van hun ondernemerschap aldus Hans Leenhouts, Projectleider Horeca Ondernemers Academie.

De Horeca Ondernemers Academie biedt (startende) horecaondernemers de mogelijkheid om te werken aan het rendement van hun bedrijf door middel van begeleiding, training en workshops. Het unieke aan de Horeca Ondernemers Academie is dat de begeleiding door succesvolle praktijkmensen uitgevoerd wordt. Ze weten wat ondernemen is en vullen dat allemaal verschillend in, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: samen met de horecaondernemer werken aan een hoger rendement.

De Horeca Ondernemers Academie garandeert dan ook dat de deelnemer van het Rendement Plus! programma de investering terug verdient binnen een jaar na aanvang van het traject.

---

Noot voor de redactie